Over Goya Lifestyle

And so the adventure begins

In 2016 begon ik (Kelly) samen met mijn beste vriendin de blog, Goya Lifestyle. Dit hebben we gezamenlijk twee jaar gedaan. Daarna besloot ik een tussenjaar – wat later twee jaar werd- om te nemen om te reizen. Gaby heeft nog een periode doorgewerkt aan de blog, maar besloot ook een pauze te nemen. Bloggen is namelijk best veel werk! Gaby begon een eigen blog en sinds midden 2019 heb ik Goya opgepakt. Ik miste namelijk de blogwereld. Tja, je bent een blogger of je bent het niet.

We’re better together!

Samenwerken aan een nieuw project? Dat lijkt me super tof! Goya Lifestyle staat áltijd open voor creatieve samenwerkingen, persevenementen of andere leuke verzoekjes. Dus schroom je niet en stuur gerust een mailtje naar info@goyalifestyle.nl of vul dit contactformulier in.