Van zilveren naar gouden oorbellen en oorpiercings bij Fashion-Click & All Over Piercings.nl

Ik had eigenlijk altijd al zilveren sieraden gedragen. Zowel oorbellen als kettinkjes en armbanden. Toch zag ik op Pinterest veel gouden oorbellen en piercings voorbij komen wat ik erg mooi vond staan, maar ik dacht altijd dat het mij niet zal staan. Ik keek rond op Instagram en zag bij advertenties deze twee webshops staan: Alloverpiercings.nl & Fashion-click.nl. Ik besloot een kijkje te nemen.

All over piercings

Hier verkopen ze allerlei soorten piercings in alle vormen en maten. Naast piercings hebben ze ook oorbelletjes en spulletjes voor je haar en make-up. Verder verkopen ze ook piercing en tattoo verzorging. Zowel de zilverkleurige piercings als goudkleurig zijn van titanium of chirurgisch staal, dus precies de goede materialen. En dit allemaal voor een leuk prijsje! De goudkleurige sieraden hebben een gouden laagje erop. Zo blijft de kleur van het sieraad mooi en glanzend. Ook zijn de piercings makkelijk in te doen. Bij de Conch piercings (staafje) is er een inwendig schroefdraad zodat je het er makkelijk op kan draaien. De ringetjes kan je aan  één kant open klikken, indoen en gemakkelijk weer dicht klikken zonder het sieraadgaatje te hoeven zoeken.

Fashion-Click

Hier hebben ze zowel oorsieraden als armbandjes, ringetjes, tassen, portemonnee’s, enkelbandjes, horloges, telefoonhoesjes, noem maar op. Qua sieraden hebben ze mooie fijne sieraden van goede kwaliteit. Ook deze sieraden zijn voorzien van een goud laagje.

Mijn gekochte oorbellen en piercings bij All over piercings

Ik had voor het eerst een Barbell staafje (€13,95 en voor 1,2 mm €5,95) gekocht voor mijn Conch piercing. Dit vind ik erg leuk staan, zo kan ik ook afwisselen met een ringetje. Ik had de 1.6 mm dik en 10 mm lang. Ik had normaal de 1.2 mm dikte, dus dat was iets te dik. Maar het was me wel gelukt hem erin te krijgen, maar daar moet ik de volgende keer even op letten. (Zie tweede foto).Verder had ik twee helix ringetjes (€9,95) gekocht van 9 mm qua grootte en die zitten heel mooi. Als oorknopjes (€5,95) had ik twee keer de normale goude oordopjes gekocht qua grootte 2,5 mm omdat ze naast elkaar moeten. Zo zijn ze niet te groot en te opvallend. (Zie eerste foto).

Mijn gekochte oorbellen bij Fashion-Click

Hier stuitte ik gelijk op de leuke gouden ster oorbelletjes. Zowel de hangende (€6,95) als de ster knopjes (€9,95) gingen mijn winkelmandje in! Leuk klein en subtiel. Verder zag ik nog leuke gouden ringen (€9,95) voor het aller eerste oorgaatje. Leuk leuk!

Do I love it?

Ja, ik ben weg van de gouden sieraden en vind dat het me erg goed staat. Het staat wat zachter en luxer en geeft een andere uitstraling dan zilver! Ik ben erg tevreden ook over de kwaliteit van de sieraden. Zoals ik al had genoemd heb ik erg gevoelige oren qua sieraden erin, maar ik heb ze vijf dagen in en ik heb nog nergens last van gelukkig. Dus deze webshops zijn zeker een aanrader, goede prijs, goede kwaliteit! En uiteraard super snel in huis gekregen.

Wat vind jij mooier? Goud of zilver kleurig?

Jewelry is a very personal thing… it should tell a story about the person who’s wearing it.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.