Wonen; kleur en nieuwe spulletjes in huis! Wie wil dat niet?

De laatste tijd voelde mijn hoofd een beetje vol. Ik werk de laatste tijd erg veel waardoor ik het huishouden tussendoor moest doen, waardoor mijn hoofd nog voller werd. We wonen niet zo groot waardoor het in huis snel volstaat met spullen. Ook was het in huis erg donker en daar wilde ik verandering in brengen. We hebben veel donkere meubels en hadden donkere kussentjes. Het leek me daarom leuk om wat lichtere spulletjes in huis te nemen. Daarin ben ik goed geslaagd! Neem een kijkje in mijn woonkamer!

De muren

De muren hadden we wit geschilderd zodat het er groter uit zag. Dit was een goede keuze geweest. De vorige eigenaar had een muur in de woonkamer brons geschilderd waardoor de woonkamer kleiner leek. Toch wilde ik iets aan de muur hebben zodat het niet zo saai is. Ik zat te denken aan een mooi schilderij, of een foto op canvas, of op glas, maar dat is ook weer zo persoonlijk, en wat voor foto wil je dan in je woonkamer? Lastig, lastig! Ik vond altijd al de zo genoemde ‘Ibiza-style‘ super leuk. Mijn moeder had een skull aan de muur hangen. Die vond ik natuurlijk super. Mijn schoonmoeder, schoonzusje en ik gingen naar de Kwantum en daar zag ik dan zo een skull. Precies dezelfde als die mijn moeder heeft. Ze hadden hem in het klein en in het groot. De kleine kocht ik eerst, die kostte €25,-. De grote wilde ik ook graag hebben, maar die vond ik erg duur, dus kocht ik die een week later samen met mijn vriend. Die kostte €75,-.

We hingen ze samen aan de muur en het staat super leuk! Het lukte mij zelfs om netjes een gat te boren en de kleine op te hangen!

Kleurrijke kussentjes

Ik liep door de Action op zoek naar een leuk koffertje voor kralen in te doen. Die had ik gevonden, maar ik had ook nog wat anders leuks gevonden! Leuke kussentjes in mint kleur! Ik vond deze kleur altijd al leuk, maar ik wist nooit hoe het zou staan. Ik kocht drie kussen hoesjes voor €2,99 per stuk, geen geld! Voor die prijs wilde ik het best proberen. Ik deed de hoesjes om mijn kussentjes op de bank en ik vond het al gelijk leuk en fris staan. Bij de Kwantum had ik nog leuke kussens gezien met wit kant. Dit waren geen hoesjes maar kussens. Deze kostte €12,50 per stuk en ik kocht er daar twee van. Een leuke combinatie met de mint-kleurige kussentjes en de schedels aan de muur!

Het dienblad

Wij hebben als tafeltje een grote leren hocker staan met daarop een groot dienblad. Dat dienblad hadden we een keer bij Xenos gekocht. Ze hadden deze in het wit en in het zwart. Wij kozen voor zwart omdat wit zo snel vies zou worden. Ook dit vond ik op een gegeven moment te donker. Bij Kwantum zag ik leuke mint-kleurige placemats met een leuke witte ster erop. Hier kocht ik er twee van en legde deze op het dienblad wat ik ook leuk vind staan. Toevallig is het ook precies dezelfde kleur als de kussens.

Hang plantenbakken

Bij Ikea zagen we leuke plantenbakken die je aan elkaar vast kan maken. Dit is leuk voor binnen en voor buiten! Wij moeten voor twee bakken nog plantjes kopen, maar je kan op deze foto zien wat ik bedoel. Ze hadden de bakken in verschillende kleuren en je kan er zoveel aan elkaar vastmaken als je zelf wil! Leuk voor als je een hoog dak hebt. Dan kan je er meer aan elkaar vast maken.

Lekker zomers

Ik vind de woonkamer een stuk frisser eruit zien. Leuk en lekker zomers. Ook mijn vriend vind het erg leuk, gelukkig. Het lijkt zo een stuk groter wat de bedoeling ook was. Dus missie geslaagd!

Wat vinden jullie ervan?

Sorry about the mess but we live here.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *