Een mooi winter kleurtje: MAC lipstick Diva

Yes! Het is alweer begin februari! Dit betekent dat we lekker dicht bij de zomer komen! Maar we moeten nog flink wat koude dagen voordat het zover is. Het blijft al iets langer licht, dat is al een goed teken, maar toch is het weer nog erg donker. Ook is het steeds weer een raadsel wat je aan moet, althans voor mij!
Laatst heb ik een leuke lipstick gekocht die perfect is voor in de winter. Een mooie donkere, dieprode kleur. Benieuwd en wil je ook wat anders qua lippenstift? Lees dan snel verder!

Het uitkiezen van de kleur

De vorige keer dat ik een M.A.C. lipstick had gekocht had ik mij laten adviseren door het personeel van de Douglas. Dit kan je hier lezen. Nu wilde ik zelf een kleurtje uitkiezen, samen met Kelly. Ik wilde weer eens iets anders. Ik had al veel roze en lichtere kleurtjes in de kast liggen, dus nu was het tijd voor wat anders! We probeerde wat kleurtjes uit, maar het was het net niet. Tot ik bij de MAC Diva kwam. Dit was een donkere kleur, maar erg mooi rood wat ook wel een soort van sexy was. Ik twijfelde eerst een beetje in de winkel of het niet te heftig was. Ik was dit namelijk niet gewend om zo een donkere kleur te dragen, maar toch vonden Kelly en ik het erg mooi staan en kocht ik de lipstick voor €19,50. Ook is het een matte kleur wat ik gebruikelijk niet op doe. Het is even een uitgave voor een lipstick, maar dat is het zeker waard!

Hoe zit de lipstick?

De eerste keer dat ik de lipstick droeg was bij het personeelsuitje. Ik kreeg veel complimentjes van mijn collega’s. Dat gaf me toch een goed gevoel! Het was even wennen, maar toch went het snel.
De lipstick geeft wel af, dus daar moet je wel rekening mee houden als je bijvoorbeeld met je vriend op stap gaat of andere mensen een wang zoen geeft, haha. De lipstick blijft wel lang zitten wat ik erg fijn vind. Door het afgeven vervaagd hij natuurlijk wel, maar niet zo snel als een andere lipstick. Toch is het aanbrengen nog een karweitje door de kleur. Je ziet al snel als je er iets naast zit, maar oefening baat kunst! Als het niet lukt kan je ook een klein kwastje gebruiken.

Met wat voor make-up combineren?

Het ligt er natuurlijk aan waar je heen gaat, of hoe je bent, ik ben een natuurlijk persoon. Dus ik draag alleen wat foundation en poeder, wat mascara, en de lipstick. Omdat de lipstick best aanwezig is zou ik de ogen wat minder opvallend opmaken zodat alle aandacht naar de lippen gaat. Wil je je ogen laten stralen? Maak die dan wat meer op met een leuke oogschaduw, wat eyeliner, en doe dan een nude lipstick op je lippen. Als je juist een heftige make-up look wilt kan je ook eyeliner gebruiken, dat is ook wel mooi, maar probeer het niet te donker te maken, of je moet ervan houden natuurlijk ;).

Yay or Nay?

Ik vind de lipstick een absolute Yay! Ik ga nu vaker kleurtjes proberen die ik normaal niet zou dragen omdat het blijkbaar wel goed kan uitpakken! Maar ik moet ook niet overdrijven, wat mij niet staat, staat me niet. Ik zou zeggen; lekker uitproberen en goed bekijken wat je ervan vind! Voel je je er niet prettig bij, neem dan een kleurtje lichter, ze hebben van alles, voor iedereen wat wils!
Neem een kijkje op de site van Douglas wat voor kleuren ze hebben of ga langs in de winkel en laat je adviseren.

If you don’t know it, just try it.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *