Wil jij in ons vriendenboekje schrijven?

Een tijdje geleden las ik een heel origineel artikel op de blog DoorMariska. Mariska, het gezicht van deze blog, zocht een aantal medebloggers, die het interessant zouden vinden om in haar vriendenboekje te schrijven. Dit bracht bij mij de nodige nostalgische herinneringen naar boven. Ik twijfelde geen moment, en schreef onze feel good blog Goya Lifestyle in voor het toffe project. Na lang wachten ontvingen wij vorige week maar liefst drie vriendenboekjes. Té leuk! Inmiddels hebben wij in alle boekjes geschreven, en vandaag vertel ik hier iets meer over. Lees je mee? Gezellig!

Het vriendenboekje project van DoorMariska

We kennen ze allemaal; de vriendenboekjes van vroeger. Het ene klasgenootje had er eentje met paarden op de kaft, de andere één met zijn of haar favoriete idool. De keuze was reuze! In de populaire boekjes stonden vaak een aantal vragen, die je kon beantwoorden. Dit vond ik vroeger altijd erg leuk om te doen. Mariska heeft dit nostalgische item in een nieuw jasje gestoken, en maakte daar een nieuw project van. Super cool!

De ietwat kinderlijke vriendenboekjes ruilen we in voor schattige notitieboekjes. Het doel van dit project is om andere bloggers te ontdekken, en beter te leren kennen. Ieder die meedoet krijgt twee lege pagina’s van het vriendenboekje, die je vervolgens naar eigen inzicht mag invullen. Je hebt  je echter wel te houden aan een paar simpele spelregels:

  • Je krijgt twee bladzijdes om vol te schrijven/tekenen/plakken. Linker- en rechterpagina;
  • Je stuurt hem door naar de volgende op de lijst;
  • Je mag een kleinigheidje meesturen maar dat is niet verplicht;
  • Mocht je dit een leuk idee vinden kun je natuurlijk altijd zelf een boekje maken/kopen en ook meesturen;
  • Als ik hem terug heb wordt er een apart artikel over gemaakt met alle deelnemers.

Zodra je klaar bent met het vol pennen van het boekje, krijg je het adres door van de volgende blogger op de lijst. That’s it!

De vriendenboekjes van andere bloggers

Naast het boekje van DoorMarsika hebben nog twee bloggers een boekje toegevoegd aan het pakket. Wie dit zijn, laat ik even open, want dan is het geen verassing meer voor de deelnemers van dit project. Over het algemeen begint elk boekje met een korte introductie over de blogger en blog van het boekje. Iedereen heeft dit op zijn/haar eigen manier gedaan, dus de spelregels en inhoud varieert per boekje.

Wij hebben ons gedeelte in de boekjes helemaal gepimpt a la Goya style. Het was erg leuk om te doen. Maar Gaby en ik vonden het stiekem nog leuker om nieuwe bloggers te leren kennen. We zijn ze ook meteen gaan opzoeken, en gaan volgen. Dit is écht een super leuke manier om nieuwe bloggers te ontdekken!

Ons vriendenboekje

Uiteraard heeft team Goya ook een super cute boekje toegevoegd aan het boekenpakket. Hierin hebben we ons kort voorgesteld, en als extraatje een aantal visitekaartjes toegevoegd. Zo kunnen de liefhebbers een kijkje nemen op onze persoonlijke feel good blog, en wie weet ontstaan daar weer nieuwe vriendschappen en/of samenwerkingen uit. Hoe tof zou dat zijn? Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wie er allemaal in ons boekje gaan schrijven, en hoe lang het gaat duren voordat we ons boekje weer terug hebben. Kortom, wij vonden dit een onwijs leuk project!

Wil je meedoen aan dit project?

Dat kan! Lees dan dit artikel van DoorMariska, en geef je op! Gaby en ik zouden het in ieder geval erg leuk vinden om op deze originele manier nog meer bloggers te ontmoeten. Het is zo leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Wij vonden dit project erg tof om te doen. Zowel de verhalen lezen van andere (voor ons nog onbekende) bloggers als zelf ons verhaal te schrijven, en wellicht nieuwe vriendschappen en samenwerkingen te sluiten. Inmiddels is het pakket met alle boekjes weer gereed om te versturen naar de volgende blogger. Wie dat zal zijn. Geen idee. Wij kijken in ieder geval nu al uit naar de uitkomst van dit project!

Doe jij al mee aan het vriendenboekje project van DoorMariska?

Friendship makes life more beautiful.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *