Werk met twee kleuren wenkbrauw poeder dankzij de Eyebrow Cake Powder van NYX Professional MakeUp

Wenkbrauwen, je kan hier meer mee dan je denkt. Vroeger deed ik nooit echt wat aan mijn wenkbrauwen. Ik epileerde ze en dat was het. Maar nu teken ik ze soms een beetje bij of gebruik poeder voor mijn wenkbrauwen. Laatst stond ik met een collegaatje en ze had haar wenkbrauwen echt mooi opgemaakt. Ze zei dat ze daarvoor de NYX Professional MakeUp Eyebrow Cake Powder daarvoor gebruikte. Ik was gelijk nieuwsgierig en begon te Googlen. Ik had weleens van het merk gehoord maar kon het niet plaatsen. Tot ik zag dat ze dat bij Douglas verkochten. Toen viel het kwartje, want daar had ik inderdaad dat merk voorbij zien komen.

Over NYX Professional MakeUp

NYX is een Amerikaans merk die zowel kwaliteit levert als een goede prijs. Het was als eerst uitgebracht in Los Angeles. NYX hoort oorspronkelijk bij L’Oréal. Dit werd al snel een groot succes. Bijna iedereen kent het merk van L’Oréal. Het merk is bij de meeste Douglas winkels te koop. In Amsterdam in de Kalverstraat heeft NYX een eigen winkel! Dat wordt shoppen dus volgende keer!

Op naar de Douglas

Ik woon vlak bij de Douglas, ongeveer tien minuten verderop, dus ik mijn vrije dag besloot ik even te kijken. Ik liep erheen. Het merk zag ik gelijk staan voorin de winkel en nam een kijkje. Het was natuurlijk even zoeken omdat ik dit merk nog nooit had gebruikt, en ze hadden zoveel dingen. Uiteindelijk zag ik de wenkbrauw poeders en moest toen nog de goede kleur hebben. Ik had mijn oude wenkbrauw poeder meegenomen zodat ik ongeveer dezelfde kleur mee kon nemen. Ik kwam uit bij “Blonde” de lichtste kleur. Deze was het dichtbij van de kleur die ik al had. Anders werden mijn wenkbrauwen te donker.

Afrekenen en klantenkaarten

Ik rekende de poeder af voor €7,30. Dit deed ik met mijn kado kaart die ik voor kerst had gekregen, altijd leuk! De prijs van €7,30 is niet duur voor een wenkbrauw poeder. De poeder die ik had was geloof ik €13,- dus dat scheelt weer. De verkoopster vroeg of ik een klantenkaart had. Ik zei nee. Ze vroeg of ik er één wilde. Ik vroeg wat dit precies inhield. Ze vertelde dat je als pashouder heel veel korting krijgt op de meeste assortimenten. Het was eenmalig €12,50, maar daar krijg je wel een goodiebag bij welke je zelf mag kiezen. Daar zitten spulletjes in t.w.v. €10,- om het goed te maken. Je kon kiezen uit parfum, huidverzorging of mascara. Ik koos voor het tasje met mascara.

De wenkbrauwpoeder, hoe gebruik je die?

Ik moest eerst natuurlijk even uitvogelen hoe je dit moest gebruiken. Maar het is eigenlijk heel simpel. Er zit een soort Vaseline bij om de wenkbrauw in model te houden. Dus dit is de eerste stap. Doe de Vaseline op de wenkbrauwen. Daarna doe je aan het begin van de wenkbrauw de lichtere kleur. Dus binnenin. Tot de wenkbrauw wat dikker weer word. Dan doe je de donkere kleur. En aan de staart kan je weer de lichtere kleur doen als je dat wil. Omdat de wenkbrauwen daar minder dik zijn staat dat wat natuurlijker. Je hebt er twee kwastjes bij gekregen. Één om de poeder aan te brengen en de ander om het te vervagen.

Het resultaat

Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het ziet er natuurlijk uit omdat het bijna mijn eigen kleur is maar de wenkbrauw wat voller maakt. Doordat je met twee kleuren werkt is de wenkbrauw niet zo dik opgemaakt omdat de voor kant en de staart van de wenkbrauw lichter zijn. Zo krijg je geen zo genoemde “strepen”. Ik zou deze wenkbrauwpoeder zeker aanraden, qua kwaliteit en prijs is het een top poeder!

What’s in the goodiebag?

Ik maakte het tasje open en bekeek wat erin zat. Hier zaten drie verschillende soorten kleine mascara’tjes in van verschillende merken. Van Dior, Chanel, Yves Saint Laurent volume mascara en van Douglas eigen merk. Ook zaten hier nog wat kortingsbonnen in. Zoals €5 korting bij je volgende online bestelling en wat folders over Tweezer pincetten, en andere foldertjes met wat wimper krullers etc. Verder had ik geen klantenkaart gekregen omdat je die niet mee hoeft te nemen. Ze zetten je in het systeem en kunnen dan zien dat je een pas hebt. Ook spaar je punten als je iets koopt voor weer extra korting.

Wat is jou favoriete wenkbrauw poeder?

Brows before Bro’s.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.