Wenkbrauwen epileren met een touwtje bij Semin Haarmode!

Wenkbrauwen, dit zegt veel over je uiterlijk en uitdrukking. Daarom is het belangrijk hoe je je wenkbrauwen in vorm brengt. Dit kan je doen door ze te epileren, harsen, epileren met draad, kleuren, knippen, noem maar op. Maar dit is niet altijd even makkelijk. De één vind het makkelijker dan de ander. Natuurlijk kan je het altijd laten doen door de professionals! Mijn nichtje had haar wenkbrauwen laten doen bij de kapsalon Semin in Haarlem. Ik was zo enthousiast over haar wenkbrauwen dat ik gelijk een afspraak maakte voor Kelly en mij. Dit wilde wij natuurlijk ook uitproberen! Want wij hadden nog nooit onze wenkies geëpileerd met draad. So let’s give it a try!

Kapsalon Semin

Kapslon Semin is al ruim acht jaar geopend in de Amsterdamstraat 58 in Haarlem. Semin is zowel voor hem als voor haar. Ze kunnen je een make-over geven, een kapsel knippen wat bij je past, een leuk kleurtje geven aan je haar, en je wenkbrauwen in een mooi model epileren wat bij het gezicht past! Ze geven met alle liefde een advies zodat je voor jou het perfecte kapsel hebt.Het makkelijke aan deze salon is dat je met en zonder afspraak terecht kan, en dat ze vijf dagen in de week zijn geopend. Zondag en maandag zijn ze gesloten.

Het epileren van de wenkbrauwen met draad

We kwamen binnen en mochten gelijk plaats nemen. Ik mocht als eerste! Spannend! Ik ging in de kappersstoel zitten en kreeg een extra kussen in mijn rug zodat ik een beetje naar achter kon zodat ze beter bij mijn wenkbrauwen kon. Zo lag ik wel comfortabel. Als eerst werden mijn wenkbrauwen geëpileerd met een pincet. Dit deed ze in een vlot tempo! Kon ik dat ook maar, haha!

Onze wenkies voor de behandeling

Vervolgens pakte ze het draadje erbij. Dit is gewoon een nylondraad, but don’t try this at home! Het draad dient om de kleine (dons) haartjes weg te halen. Dit deed geen zeer. Het voelde een beetje alsof mijn wenkbrauwen geharst werden.

Na het gebruik van het draad knipte ze de wenkbrauwen nog even zodat de lengte van de haren korter waren. Ik keek in de spiegel en mijn wenkbrauwen zijn super mooi en strak geworden. Ik had wel een rode huid, maar ik heb een gevoelige huid, dus dat is volkomen normaal. De behandeling duurt ongeveer tien minuutjes. Super snel!

Resultaat

Onze wenkies na de behandeling

In love with our brows!

Het fijne van Semin is dat ze de wenkbrauwen in je eigen vorm laten, en ze niet onnodig dunner maakt. Ik liet een keer mijn wenkbrauwen epileren bij een schoonheidsspecialist, en toen waren ze voor mij veel te dun. Nu zijn ze perfect. De behandeling kost maar liefst €9,50. Als je wil kan je je wenkbrauwen ook laten verven! Dit kost €12,-. Wij zijn super blij met onze wenkbrauwen! Ik zal Semin Haarmode zeker aanraden. De mensen die er werken zijn super aardig en heel relaxt tegen de klanten. Ze laten iedereen op hun gemak voelen en dat is voor iedereen leuk. Je kunt ze hier volgen op hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven of meer informatie te vinden!

Wat vind jij van onze wenkbrauwen?

What’s a expression without brows?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *