Warm de winter door met Hunkemöller

Brrr! Sinds een paar dagen heb ik ontzettend last van koude handen en voeten. Dat kan maar één ding betekenen: de winter komt ons snel tegemoet! Hoewel ik meer een zonaanbidster ben, kan ik ook intens genieten van de frisse wintermaanden. Dan zit ik het liefst binnen voor de open haard samen met mijn lieve vriend en een kopje warme chocolademelk. Zie je het al voor je? Complete gezelligheid!

Cozy nights and warm blankets

Oké, ik zal het niet ontkennen: ik ben een echte koukleum. Doordat ik het altijd koud heb, kan ik ontzettend genieten van kneuterig op de bank zitten in mijn meest comfy clothes. Thuis wordt ik zelfs ”oma” genoemd, omdat ik vaak onder een dekentje op de bank zit. Ik doe er dus alles aan om maar goed warm te blijven. Zelfs warme nachtmode vind ik rond deze periode van het jaar belangrijker worden. In samenwerking met de Hunkemöller mocht deze bofkont een pyjama uitzoeken, zodat ik warm de winter door kan. Super nice!

Wist je dat Hunkemöller naast prachtige lingerie ook een ruim assortiment aan pyjama’s, badjassen, onesies en pantoffels heeft? Dus ben je op zoek naar een comfortabele outfit voor in huis? Dan zit je hier goed! Daarom ging ik eens lekker shoppen om de nieuwe nachtmode collectie te bekijken. Na een rondje door de winkel werd ik spontaan verliefd op de pyjamaset ”Sweat”. Uiteraard ging deze met mij mee naar huis. Wat mooi van pas kwam, want mijn huidige pyjama versus huispak heb ik al sinds mijn 14e. De slijtplekken werden steeds meer zichtbaar, dus de perfecte timing om een nieuwe te scoren.

image

image

De tweedelige pyjamaset bestaat uit een trui en een broek. De trui is zwart en heeft lange mouwen. Op de voorkant van de trui staat twee keer de tekst: ”Bonne Nuit Ma Cherie” – dit betekent in het Frans ”goede nacht, schat”, hij valt oversized, en is lekker warm. Verder heeft de trui een ronde wijde hals waardoor je hem kan dragen als offshoulder. Hierdoor valt hij aan de bovenzijde wat groot. Normaal gesproken vind ik pyjama’s die te groot zijn erg vervelend, omdat ik dan het gevoel heb dat ik ‘verzuip’ in mijn kleding. Gelukkig is dat bij deze pyjama niet het geval. De lange pyjamabroek met luipaard print heeft een elastische tailleband, dus je kan er heerlijk en soepeltjes in bewegen. Een broek kan je het trouwens niet echt noemen, het meer een legging.

YAY or NAY?

Daar hoef ik niet lang over na te denken: absoluut een hartverwarmende YAY! Dat kon ook niet anders, want ik ben helemaal happy de peppie met mijn pyjamaset uit de Hunkemöller nachtmode collectie. Mijn warme noch trendy pyjama heb ik tot op heden alleen binnenshuis gedragen, want nee charmant is de Sweat pyjama zeer zeker niet, but I don’t care! Hij is very cozy, en dat is wat telt. Kortom: het is een heerlijke pyjamaset om in te relaxen, en ik ga er héél véél plezier van hebben tijdens de koude winternachten.

De prijs en verkooppunten

De pyjamaset ”Sweat” kost € 32,99, en is verkrijgbaar bij alle Hunkemöller winkels, en natuurlijk ook online op de webshop.

Wat vind jij van mijn nieuwe pyjama?

Veel liefs, Kelly

Let a pyjama keep you warm.

blogpost

You may also like

12 reacties

    1. Bedankt voor je oprechte mening, Rochelle! Ik snap je volkomen. De prijs is inderdaad ietsjepietsje aan de hoge kant, maar – eerlijk is eerlijk – de pyjama is wel van hoge kwaliteit waardoor je er weer langer mee doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *