Vijl je nagels gemakkelijk en snel dankzij de elektrische nagelvijl My Mani

Nagels vijlen, ik ben er niet dol op. Het duurt redelijk lang en bij mij zijn ze of veel te kort om te vijlen of juist weer lang en dan breken ze vervolgens af. Lang leven werken met de handen! Tot ik bij mijn schoonzus kwam en zij haar nagels vijlde met een elektrische vijl. Ik was er gelijk enthousiast over en kreeg deze vervolgens kado van haar. Maar hoe werkt deze vijl en is dit ook echt de oplossing?

De vijl & de verpakking

De nagelvijl zit verpakt in een plastic doosje met een net kapje op de vijl. Naast de vijl zitten nog drie rollers in verschillende kleuren. Bij mij zijn deze groen, paars en een witte. Op de vijl zelf zit een paarse roller. Eenmaal bij het uitpakken van de vijl moet ik er natuurlijk eerst batterijen in doen. Die zitten er niet bij. Ik lees eerst de gebruiksaanwijzing. Ik was hier nog niet mee bekend. Uiteindelijk blijkt het heel makkelijk te zijn. De vijl houder is van plastic en de rollertjes ook, om de rolletjes zit een soort schuurpapier, daar lijkt het op. Er zit één stand op de vijl, aan en uit.

Hoe gebruik je de elektrische vijl?

Je kan de rolletjes zo van de vijl trekken en de goede die je nodig hebt erop schuiven.

Stap 1. De lengtes van de nagels vijlen. Dit doe je met bij mij met de groene vijl. Zet de vijl er goed op en doe hem aan. Je kan op je schoot of op de tafel een handdoek leggen om het nagel slijpsel op te vangen. Zet de vijl aan en haal deze langs je lengtes van je nagels. Je hoeft geen druk te zetten, laat de vijl het werk doen. Haal ze in een rond makende bewegings langs je nagels en maak deze in gewenste lengte. Het gaat wel erg snel dus let goed op met hoe lang je de vijl erop houd.

Stap 2. Als alle nagels de gewenste lengtes hebben kan je de groene vijl eraf halen en druk je de paarse vijl erop. Deze is om oneffenheden van de nagelplaat te verwijderen. Dus eventuele velletjes, deukjes etc. Dit mag je maximaal drie seconden per nagel doen, anders worden ze snel dun en dat wil je niet.

Stap 3. Alle oneffenheden zijn van de nagelplaat verwijderd, of in elk geval zo goed als. Nu mag het witte vijltje erop. Deze voelt heel glad aan. Ook deze haal je over de nagelplaat. Deze polijst de nagel. Mijn nagels begonnen enorm te glimmen, net of er een doorzichtige nagellak op zat! Super mooi!

Verkooppunten

Bij Blokker Online zag ik alleen een andere elektrische nagel vijl staan. Deze kost €35 euro maar werkt ongetwijfeld hetzelfde. Ook zijn er online navullingen te koop voor €16 per set (3 verschillende rolletjes en dan 1 extra paarse voor de nagelplaat. Deze hebben alleen andere kleuren dan de mijne. Deze zijn grijs, lichtgrijs en wit. Klik hier als je nieuwsgierig bent geworden!

Op deze webshop hebben ze My Mani voor €14,99.

Maar je kan ook langsgaan in de winkel!

Conclusie

Voor mij is dit heel gemakkelijk, ik ben niet zo lang meer bezig met het vijlen van mijn nagels. Natuurlijk zijn de eerste paar keer even wennen, want het gaat snel, maar als je eenmaal weet hoe het werkt en er handigheid in heb gevonden is het super makkelijk! Ik ben er blij mee! Dus voor mij een dikke 👍🏻.

Hoe vijl jij je nagels?

I am in love with beautiful nails.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.