Versier je jeans met coole jeans patches van Jeanspatch.nl

Al shoppend door de winkelstraat valt me dit op; in bijna elke kledingwinkel verkopen ze kleding met van die leuke gekleurde plaatjes erop! Dit ziet er leuk en vrolijk uit, het zou helemaal cool zijn als we dat zelf konden samenstellen! Dankzij Jeanspatch.nl mochten wij dit proberen en zochten we tien leuke patches uit om onze jeans op te vrolijken! Wil jij ook zo een toffe spijkerbroek of een ander kleding stuk pimpen? Lees dan snel verder!

Over jeanspatch.nl

Ik vond de patches in de winkels zo leuk dat ik op Google keek waar ik jeanspatches kon bestellen. Jeanspatch.nl stond bovenaan en ik nam een kijkje op de site. De site is erg overzichtelijk en leuk ingedeeld. Ze hebben wel 12 pagina’s met leuke jeanspatches! Ik zag dat ze erg leuke plaatjes hadden dus werd ik enthousiast en besloot ik hen te mailen! En yes! Ze zijn erop in gegaan en ik mocht tien patches naar keuze uitzoeken! Supertof! Dat deed ik natuurlijk gelijk!

Het bestellen van de patches en het ontvangen

Wauw wat hebben ze er veel! Het was moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk is het me gelukt! Ik mailde naar hen welke patches ik wilde hebben en ik kreeg al snel antwoord. Ze hadden ze diezelfde dag al op de post gedaan, en de volgende dag kwamen ze bij mij thuis binnen, netjes ingepakt in een leuke verpakking, door de brievenbus wat natuurlijk handig is voor als je niet thuis bent. De verpakking zat goed dichtgeplakt. Bij het eruit halen van de patches waren ze netjes in plastic verpakt.

De prijzen

De prijzen van de patches zijn verschillend. Ook zijn de grote van de patches verschillend vandaar het prijs verschil. De grootte en de prijs van de patches zie je als je met de muis op de patches gaat staan. Je hebt patches met glitters of normale, echt superleuk. Je hebt kleinere patches voor €1,- maar je hebt ook grote patches XXL die echt heel vet zijn, voor gemiddeld €3,50.

Het plaatsen van de jeanspatches

Dit gaat gemakkelijk met het strijkijzer! Natuurlijk kan je ze er ook op borduren, maar als je niet zo handig bent is strijken een goede optie! Het enige wat je nodig hebt is een strijkplank, het strijkijzer en je jeans die je wil versieren!
Stap 1. Leg een kussensloop of katoenen doek neer op je strijkplank.
Stap 2. Leg daarboven op je jeans of andere kleding stuk die je wil pimpen. Zet je strijkijzer alvast op de hoogste stand!
Stap 3. Leg de patch op de plek waar je hem wil hebben. Vervolgens doe je een andere katoenen kussensloop erboven op en druk met het strijkijzer 15 seconden hard op de patch!
Stap 4. Draai het geheel om zodat je de achterkant hebt en doe vervolgens hetzelfde met het strijkijzer.
Stap 5. Laat het kledingstuk afkoelen voor het gebruik.

Leuke ideeën om jeanspatches op te strijken of erop borduren

Natuurlijk kan je de hippe patches ook ergens anders op doen dan je jeans. Koop een basic bloesje bij de Primark of H&M en versier die! Bijvoorbeeld een legergroen bloesje is weer stoer met wat leger patches die ze hebben! Zelf ontworpen! Of versier je tas! Of heb je All Stars of andere leuke stoffen schoenen? Ook die kan je versieren! Ook je saaie joggingbroek kan hip worden! Of een langere rok van katoen kan ook erg leuk zijn om te versieren, je kan het zo gek niet bedenken! Een beetje kleur in het leven is altijd leuk! Deze items kan je het beste vast zetten met naald en wat garen.

Happy jeans or crying jeans? 

Ik ben zeer tevreden met de patches. Ze hebben veel keuze en hele leuke patches, voor ieder wat wils. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het! Zaterdag keek ik weer op de site of ze weer nieuwe patches hadden, en ja hoor er stonden veel nieuwe tussen! Dus binnenkort ga ik weer bij ze bestellen! Wil je een kijkje nemen, of bestellen? Neem een kijkje op de website! Of wil je genieten van leuke acties of de eerste zijn als ze nieuwe patches hebben? Volg ze dan op hun Facebook pagina; jeanspatch.nl!

Vind jij jeanspatches ook zo leuk?

Happy jeans with funny jeanspatches!

 

 

 

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *