Ontharen met de Veet Sensitive Precision Trimmer

Wenkbrauwen epileren, oksels scheren, haren trimmen, noem maar op, een vrouw heeft veel te doen in de ochtend! Voor elk dingetje heb je een apart product nodig om je haren te verwijderen. Maar wat als je één apparaatje hebt waar je bijna alles mee kan? Dat maakt het al een stuk makkelijker! Ik zelf vind het nooit zo fijn om mijn wenkbrauwen te epileren. Ik vind het erg veel werk vooral als ik het een tijdje niet heb gedaan 😉 Ik zag op de reclame de Veet Sensitive Precision Trimmer waarmee je van alles kon doen; je wenkbrauwen, oksels, bikinilijn, ik werd meteen nieuwsgierig. Ik bestelde de trimmer via Bol.com waar die in de aanbieding was voor twintig euro! Voor dat geld wilde ik het wel proberen!

De Veet Sensitive Precision Trimmer

De volgende dag had ik het pakketje al binnen! Netjes een email wanneer de bezorger onderweg was en hoe laat hij ongeveer zou komen, top allemaal. Ik maakte het pakketje open en daar was die dan! Ik maakte het doosje open alles zat netjes apart verpakt. Ook zat er een leuk opbergzakje bij waar de trimmer in kan na gebruik. Een makkelijk afschermkapje voor het kopje.
Verder ziet de trimmer er wit uit met witte opzetstukjes. De trim opzetstukjes zijn roze. De trimmer is klein en ligt en heeft maar één batterijtje nodig.

Het moduleren van de wenkbrauwen

Het opzetstukje voor het moduleren van de wenkbrauwen heeft twee kanten. Een kortere kant om kleine stukjes weg te halen en een langere kant om wat meer weg te halen. Dit is makkelijk, maar dat heeft ook een nadeel. Ik deed voor het eerst mijn wenkbrauwen met de trimmer in plaats van epileren. Ik deed dit met de korte kant van het opzetstukje. Dit is makkelijk omdat ik dan de kleine haartjes kan verwijderen, maar ik moest opletten dat de andere kant niet de rest van mijn wenkbrauw eraf haalde. Misschien ligt dit aan mij omdat ik dit nog nooit eerder had geprobeerd, maar daar moet ik nog even een handigheid in vinden :). Verder bleven er nog wel wat stoppeltjes over na het scheren. Deze had ik weggehaald met een pincet waardoor mijn wenkbrauwen mooi in vorm waren. Dus ik weet niet of de trimmer het epileren al heeft overgenomen…

Het trimmen van de wenkbrauwen

Verder vond ik het trimmen van mijn wenkbrauwen wel erg makkelijk! Eerst zat ik altijd een beetje onhandig met een kam en schaar of scheerapparaat te friemelen, maar met de trimmer hoef ik maar één keer tegen de haargroei richting in te gaan en de wenkbrauw is mooi op één lengte! Dit ga ik zeker vaker doen!

Het scheren van de oksels

Hier gebruik je het grotere opzet stukje voor. Ook bij de oksels blijven nog wat stoppeltjes zitten, maar als je er daarna met een scheermesje overheen gaat zijn ze zijdezacht en heb je ook minderlast van ingegroeide haartjes of irritaties.

De bikinilijn

Hetzelfde geldt voor de bikini lijn. Je kan met het grotere kopje makkelijk de haartjes weghalen, maar je blijft wat stoppels zien. Toch als je er daarna met een scheermes overheen gaat zie je er niks meer van en is het een stuk zachter dan dat je alleen scheert.

Geslaagd of niet geslaagd?

Ik kan mijn pincet en scheermes nog niet vervangen voor de trimmer maar ik ga hem zeker nog gebruiken voor het scheren. Dit kan ik doen op vrije dagen of even snel voor werk. Vooral het trimmen van mijn wenkbrauwen vind ik makkelijk dus daarvoor gebruik ik hem sowieso. Ook is het makkelijk om daarna mijn wenkbrauwen te epileren. Ik ben wel blij met dit apparaat ook al had ik wel wat beter verwacht zoals ze beloven op de reclame. Maar als je het met scheren combineert ben ik er tevreden over.

Wat vind jij van de trimmer? Gebruik jij hem ook?

 

You can’t spell ‘beautiful’ without be you.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *