Van een brownie naar een bijna blondie bij Hizi Hair!

Het was weer kappertijd! Ik zat te twijfelen of ik mijn haar zou laten uitgroeien, maar toch niet! Verven is en blijft een verslaving voor mij. Dus ik kon het niet laten en ben naar de kapper gegaan, naar Hizi Hair, waar we vaker heen gaan. Deze keer ben ik alleen gegaan, op een donderdag avond.

Gelijk aan de beurt!

Ik kwam binnen en het meisje begroette me en ik vertelde wat ik gedaan wilde hebben. Ze hing mijn jas op en schonk wat te drinken voor me in. Ik ging even aan de wachttafel zitten en werd daarna vrijwel gelijk geholpen. Chill! Ik ging op de stoel zitten en vertelde wat ik wilde. Ik liet een plaatje zien van welke kleur ik mijn haar zou willen. Ze zei dat het bij mij niet zo licht ging worden zoals de lichte plukjes op de foto, maar dat hoefde voor mij ook niet. Als het maar niet geel of oranje zou worden. Ook zei ze dat highlights mooier was dan een totale kleuring. Ten eerste viel de uitgroei dan minder op, en ten tweede was het beter voor het haar om wat grotere highlights te blonderen dan het gehele haar. Ik ging akkoord als het maar een stuk lichter werd.  

Aan de slag

De kapster ging aan de slag met blondeer. Daarin hadden ze Olaplex nummer 1 vermengd. Dit zorgt ervoor dat het haar niet of minder beschadigd tijdens de behandeling. Het verzwaard het haar niet. Dit kost zonder kaart €17,95 en met €16,16  extra. Dit kan je ook gebruiken als je je haar hebt geverfd maar het alleen laat knippen. Dan kan je de Olaplex behandeling los kopen en dat kost met Hizi Hair card €25,16. En zonder €27,95

Natuurlijk was het een flinke klus om al die banen te verven en met folies te verpakken. Ze was een uurtje bezig en toen moest het nog 35 min intrekken. Het is even een zit, maar dan heb je ook wat.

Voor de blondere behandeling, met highlights

Het uitspoelen 

De achterste folies konden als eerste uit gespoeld worden. De folies vooraan moesten nog een kwartiertje daarna kon dat ook uitgespoeld worden. Er ging een Toner overheen zodat het gele uit de highlights getrokken werd. Dit moest ongeveer een kwartiertje intrekken. Na het uitspoelen van de Toner ging Olaplex nummer 2 in mijn haar. Deze twee kan je alleen als behandeling nemen in de salon, niet voor thuis daar kan je nummer 3 voor kopen. Deze kost zonder kaart €32,50. Dit moest ook een kwartiertje intrekken. Maar ik zat wel in een lekkere massage stoel dus dat is alsnog niet zo erg. De kapster spoelde het weer uit en waste mijn haar met een bijpassende shampoo van Kerastase. Een shampoo voor de kleur. Er ging nog wat verzorging in die gelijk uitgespoeld kon worden.

Finish in touch! 

Nu moest mijn haar geknipt worden. Ik wilde alleen de gespleten haarpuntjes en wat langere lagen in mijn haar, zodat de onderkant van mijn haar dik bleef maar toch speels is. Er is gelukkig een klein puntje van af want het ging net zo goed met het laten groeien.

Na de behandeling: bijna blond! 

30 procent korting!

Ik heb een Hizi Hair card, daarmee krijg je 10% korting op de behandelingen en 20% op de producten. Nu was er een actie dat mensen met een Hizi Hair card 30% korting kregen op de producten, dus kocht ik een haarmasker voor de kleur. In een volgend artikel schrijf ik over 3 haarmaskers. Van goedkoop naar duurder. Welke is het best? Dan vertel ik uitgebreid over dit product.

Het eind resultaat

Ik had mijn haar niet laten drogen dus ik moest even wachten tot thuis tot ik het kon zien. En het is inderdaad een stuk opgelicht. Nog niet zo als op de foto, dus misschien laat ik dat alsnog doen, maar voor nu vind ik dit leuk en door de zon wordt het alsnog lichter. Dus eerst dat maar even aankijken. Ik ben er zeer tevreden over en ben erg goed geholpen door de kapsters bij Hizi Hair in de Cronjéstraat. Mijn haar voelt door de Olaplex behandeling heerlijk zacht en totaal niet droog aan wat ik normaal wel heb na een blondeerbehandeling, dus dit raad ik zeker aan  voor jullie! Het haar is lekker luchtig en heeft een mooie glans. De behandeling kost in totaal €120,-. Dat is even een uitgave maar het gaat weer lang mee. Voor dat geld hebben ze een hoop gedaan. Wil je wat producten kopen of kijken hoeveel de behandelingen kosten? Neem dan een kijkje op de site van Hizi Hair!

Wat vinden jullie van mijn haar?

Invest in your hair, it is the crown you never take off.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *