Unboxing: cadeaupakket van Hipperdepippiez

Onlangs kreeg ik een heel gaaf berichtje van Hipperdepippiez. Ik had namelijk de winactie op hun Facebookpagina gewonnen. Whoehoe! De prijs was een pakket vol handgemaakte mode accessoires. Toen ik dat hoorde, sprong ik een gat in de lucht. Ik ben namelijk gek op handmade producten! Inmiddels heb ik het goed gevulde cadeaupakket ontvangen, en in dit artikel laat ik mijn nieuwe spulletjes zien. Kijk je gezellig mee?

Hip, hipper, hipperdepippiez(t)!

Mag ik jullie voorstellen aan Hipperdepippiez? Dit is een webshop met handgemaakte sjaals en trendy mode accessoires. De gezichten achter dit leuke bedrijfje zijn Janine Ruijs en Miriam Peperkamp. Deze twee Brabantse chicks leerde elkaar kennen op het werk. Ze werden bevriend, en deelde een gezamenlijke hobby: freubelen! Helaas ging het bedrijf failliet, waardoor de dames noodgedwongen op zoek moesten naar een nieuwe job. De creatieve Janine ging niet bij de pakken neerzitten, en besloot om van haar hobby haar werk te maken. Het designen van sjaals. Sindsdien komen met veel passie, enthousiasme en kundigheid de mooiste sjaals onder haar machine vandaan. Dit werd het ontstaan van Hipperdepippiez.

13516362_1272276719467616_1956698723415861543_n

v.l.n.r. Miriam en Janine – Photocredits: Hipperdepippiez

Ook Miriam ging aan de slag met het maken van de meest mooie creaties. Kralen, bedeltjes en veertjes zijn meer de onderdelen die Miriam in haar hobby verwerkt. Zij maakt hiermee trendy armbanden, oorbellen, kettingen en nog veel meer toffe accessoires. Zowel Janine en Miriam hebben met hun creaties op allerlei gezellige markten gestaan. Al snel kwamen ze erachter dat het leuker was om hun spullen te koppelen, zodat ze er gezamenlijk een mooi geheel van konden maken. Sinds afgelopen maart hebben de twee vriendinnen hun krachten samen gebundeld, en is Hipperdepippiez tot wat het nu is!

Now it’s unboxingtime!

Het winnen van de prijs was al super, maar het ontvangen en uitpakken van het cadeaupakket was nog veel leuker. Janine en Miriam hadden de pakjes namelijk ontzettend tof ingepakt met allerlei vrolijke cadeaupapiertjes, lintjes en decoraties. Zó leuk! Ik voelde me net een jarig Jobje!

image

Als eerste pakte ik dit zwierige sjaaltje uit. Het is geen zelfgemaakte creatie van Janine, maar daarom niet minder tof! De sjaal voelt heel zacht aan, en dat maakt hem heerlijk om te dragen. Het zebraprintje had ik trouwens nog niet in mijn garderobe hangen, maar iets nieuws proberen kan nooit geen kwaad! Ik denk dat ik het sjaaltje prima kan combineren met een zwart colbertje of jurkje.

image

Daarna toverde ik deze zwarte furry portemonnee uit de box. Jeej! Je wilt niet weten hoe erg deze van pas kwam, want mijn huidige portemonnee begon het te begeven. De portemonnee is vrij groot, maar dat is voor mij wel een must. Dan kan ik er lekker veel pasjes, bonnetjes en kleingeld in kwijt. Daarnaast vind ik het erg leuk dat de portemonnee een look a like geitenvachtje heeft, en zacht dat ‘ie is! Ik blijf de portemonnee maar aaien!

image

Gevolgd door dit schatje. Deze zwarte sleutelhanger is ideaal om als versiering aan je tas te hangen! Aan de hanger zit onder andere een sliert met drie zwarte houten kralen en een gehaakt hartje met daarboven een kraaltje. Simpel, maar wel ontzettend lief!

image

Verder vond ik in de box deze twee lieve armbandjes en een paar zwarte double dots oorbellen. Het ene armbandje is grijs met gaas en steentjes, en de ander is een zwart gevlochten armband met een glittersteen. De ultieme kleuren voor de herfst en winter. Nice!

image

Zat er nog meer in? Ja, zeker! Ik ben ook nog eens een Adelante Coco Demer Black Edition Eau de Parfum for Women 80 ml rijker. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van deze parfum gehoord, dus ik ben heel erg benieuwd naar de geur! Binnenkort zal ik Adelante Coco Demer Black Edition reviewen.

image

Tot slot pakte ik twee bootbelts met studs en zebraprintje uit. Je wilt niet weten hoe blij ik hiermee ben! Ik wilde al zo lang bootbelts hebben, maar ik ben nooit tegen een leuk paar aangelopen. Poor me! En nu? Nu komen ze zomaar op mijn pad. Hoe cool is dat? Ik ben superrr blij!

De verkooppunten

De bovenstaande items zijn niet meer verkrijgbaar, want bij Hipperdepippiez is er van ieder exemplaar maar één gemaakt! Andere handgemaakte accessoires van Janine en Miriam zijn verkrijgbaar op de Hipperdepippiez webshop. Wil je de dames liever bezoeken op Ibiza markten? Houd dan hun Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en agendapunten!

Welk item uit het cadeaupakket is jouw favoriet?

Veel liefs, Kelly

When life gives you hands, make handmade.

Volg jij Goya Lifestyle al op FacebookInstagram en Twitter? Je blijft dan altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *