Stel je eigen fotoboek met spiralen samen op Saal-Digital.nl

Ik keek wat rond op Facebook en zag een advertentie staan om een spiraal fotoboek te maken en daar dan iets over schrijven. Ik meldde me aan, ik had eigenlijk al in mijn hoofd dat ik het niet ging worden omdat er waarschijnlijk veel aanmeldingen al waren. Toch kreeg ik een e-mailtje dat ik mijn boek mocht maken met de voorwaarden en de kortingscode. Ik kreeg een kortingscode ter waarde van €25,-.

Saal-digital.nl

Ik keek wat rond op de website wat ze allemaal hadden. Ik had namelijk nog nooit van deze website gehoord. Zelf bestelde ik mijn zelfgemaakte fotoboeken altijd op Albelli. Maar hier hebben ze ook flink wat opties die je kan maken. Spiraal fotoboeken, normale fotoboeken, langwerpig, vierkant, liggend en in verschillende maten. Naast fotoboeken hebben ze ook nog andere leuke dingen waarop je je een leuke foto kan zetten. Bijvoorbeeld mokken en wanddecoratie. Ook kan je losse foto’s daar bestellen dat is ook handig voor als je zelf een fotoboek wil plakken.

Facebook-actie

Op Facebook zag ik dus een advertentie staan van Saal-Digitaal. Zo kan je een kortingsbon ontvangen en je eigen fotoboek met spiraal samenstellen. In ruil voor de kortingsbon schrijf je een recensie op bijvoorbeeld een blog of andere website, je kan aanvinken hoe je de recensie wil schrijven, daarna krijg je een mail met of je in aanmerking komt. Als dat het geval is krijg je een kortingscode opgestuurd en kan je aan de slag met het maken van je fotoboek.

De software installeren 

Als je naar het kopje fotoboek maken gaat van de website en je klikt het spiraal fotoboek aan en daarbij de gewenste formaat krijg je een pop-up te zien waarbij je de software kan downloaden van Saal-Digitaal. Dit heb je nodig om je fotoboek te maken. Dit kan zowel op Windows als op Apple. Ik probeerde dit eerst op smartphone maar dit was geen succes.

Het fotoboek samenstellen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg moest wennen aan het programma om het fotoboek samen te stellen. Zo kan je geen foto’s slepen van een map naar het fotoboek, maar kan je via het programma de foto’s zoeken wat in het begin best lastig was als je nog niet weet welke foto’s je in het boek wilt hebben, omdat deze foto’s erg klein te zien zijn. Het makkelijkste is om een mapje te maken met de foto’s die je graag in het fotoboek wil hebben, zodat je deze één voor één kan selecteren en kan plaatsen in het fotoboek. Naast foto’s erin te zetten kan je ook je pagina’s versieren met andere illustraties en teksten.

Met het fotoboek kreeg ik 25 euro korting. Dus dat was mooi meegenomen. Het A3 fotoboek kostte €37,95. Het enige nadeel is dat je alleen met Pay-pal kan afrekenen of Creditcard. Gelukkig had ik een Paypal account om de rest van de betaling te voldoen.

Het resultaat

Ik vond het lastig om wat foto’s uit te zoeken welke ik erin wilde hebben, maar dit is toch gelukt! Ik kreeg het fotoboek al redelijk snel in huis. Ongeveer met vier werkdagen. Bij het uitpakken merkte ik dat het goed zat ingepakt zodat het niet kan beschadigen. Het boek ziet er erg mooi uit, leuk om mijn foto’s op zulke grote bladzijdes te zien. De kleuren zijn super mooi en de grootte is precies goed voor een mooi fotoboek. Ook is dit leuk voor eventuele vakantie foto’s. Deze website houd ik zeker in mijn achterhoofd.

Wat vind jij van dit fotoalbum?

Pictures are memories you won’t forget.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.