Spot mijn nieuwe zomerse make-up look

Make-up; vroeger gaf ik er eerlijk gezegd nooit zoveel om. Ik droeg soms alleen wat mascara, maar dat zeker niet elke dag. Sinds de laatste jaren ben ik wat meer met make-up bezig. Zo probeer ik wat nieuwe dingetjes uit bijvoorbeeld highlighter en nieuwe kleurtjes, nieuwe merken make-up, noem maar op. En eigenlijk vind ik het best leuk! Vooral als ik complimentjes krijg over hoe ik mezelf heb opgemaakt. Vorige week had ik wat nieuwe make-up gekocht van een merk wat ik niet kende. Dus probeerde ik dit uit. Maar was dit wel een succes?

Reinigen & primer

Voordat ik me opmaak reinig ik mijn gezicht. Dit is belangrijk omdat er dan geen vuil in de poriën kan komen. Dit doe ik met een reinigingsmelk van Roc voor de gevoelige huid. Daarna breng ik een dagcrème aan die ook voor de gevoelige huid is. Zo droogt de huid niet uit. Vervolgens breng ik een primer aan van Golden Rose. Een primer zorgt ervoor dat de make-up niet in de huid gaat zitten waardoor de huid kan uitdrogen. Ook geeft deze primer een matte finish. Nu kan ik beginnen met mijn zomer look!

CC-cream & powder

Ik gebruik nu een tijdje de Cc-Cream van Etos in een roze tube. Dit product beschrijf ik in dit artikel. Cc-Cream is net zoiets als Bb-Cream. Ze zorgen allebei voor een egale huid. De Cc-cream dekt al goed voor mij. Ik houd eigenlijk niet zo van lagen make-up. Zonder make-up heb ik rode wangen. Deze komen er een klein beetje doorheen wat ik wel leuk vind en waardoor ik geen Blusher meer nodig heb. Toch doe ik na het aanbrengen van de crème nog een beetje poeder op mijn gezicht. Hier gebruik ik de Next To Nothing Powder Medium Plus voor van het merk MAC. Deze poeder is mooi mat en dekt mooi.

Wenkbrauwen & wimpers

Mijn wenkbrauwen vond ik altijd het moeilijkst, maar wel het leukst om te stylen! Ik teken eerst mijn wenkbrauwen rondom met een Kohl & Contour potlood van Bourjois. Deze is ook te gebruiken als oogpotlood. Sterker nog, het is oogpotlood. Maar ik gebruik deze ook voor mijn wenkbrauwen omdat alle andere wenkbrauwpotloden heel moeilijk tekenen naar mijn mening. Hier bedoel ik mee dat ik redelijk kracht moet zetten op het potlood tot ik een lijntje zie. Bij beide potloden van Bourjois zowel de Kohl als de wenkbrauwpotlood hoef je niet zoveel kracht te zetten en zie je na een kleine aanraking al verschil. Vervolgens kleur ik mijn wenkbrauwen in met de poeder van NYX. Dit doe ik niet altijd omdat mijn wenkbrauwen al vrij donker zijn van zichzelf.
Als mascara vind ik de Maybelline Total Temptation met kokosolie top. De wimpers plakken niet aan elkaar en krijgen mooi volume. Bij de onderste wimper rand doe ik nog een beetje oogpotlood op.

Lippenstift Nude

Het merk Revolution kende ik eigenlijk niet. Ik keek bij het Kruidvat en er was een leuke actie. Bij een aankoop van €10 van het merk Revolution krijg je een Redemtion Palette kado! Hoe leuk is dat? Ook krijg je er nog een leuke Cosmopolitan bij. Ik kocht dus een matte lipstick Retro Luxe Matte Lip Kit Echelon. Een mooie oude kleur die eigenlijk bij alle make-up past. In het doosje zit ook een bijpassende lipliner. Deze had ik even overgeslagen omdat ik hier echt slecht in ben, dat vergt nog wat oefening ;). Verder is de lipstick mooi van kleur en blijft deze redelijk goed zitten.

Oogschaduw & Highlighter

Verder kocht ik van hetzelfde merk een Highlighter Gold Addict. Ik had thuis al een roze highlighter, maar ik wilde ook een gouden kleur proberen.  De highlighter breng ik lichtjes aan op mijn jukbeenderen. Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik een highlighter potlood van Catrice. Deze heeft twee kanten. De ene kant is voor onder de wenkbrauwen. Dit breng ik onder de boog aan en smeer deze lichtjes uit. Aan de andere kant van het potlood zit een normale highlighter wat mooi is op de kin en de neus, of onder de ogen. Verder gebruik de gratis Palet voor de oogschaduw. Deze breng ik met een kwastje heel lichtjes aan zodat mijn uitstraling natuurlijk blijft. Ga je uit? Dan kan je de oogschaduw natuurlijk dikker aanbrengen. Er zitten zowel wat donkere kleuren tussen als lichte kleuren.

Ready to go!

En zo was mijn look compleet. Ik doe hier ongeveer 20 minuutjes over. Soms iets sneller. Ik houd van een natuurlijke look dus heb ik niet zulke felle kleuren gebruikt. Natuurlijk ben ik niet altijd neutraal. Ik ben namelijk ook gek op mijn rode MAC lipstick Diva die ik sowieso wel twee keer per week op heb.

Wat voor make-up look vind jij mooi?

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

 

You may also like

1 reactie

 1. Hallo daar, mijn naam is Darci Lyne, kom uit New Jersey, USA. Ik las een post-commentaar online van een Los Angeles Based Journalist Reveals Hoe hij permanent een zwakke erectie en snelle ejaculatie had genezen 2 maanden nadat zijn vrouw hem verliet en hij zei ook dat Dr. NOSA zijn ex-vrouw terug laat na 2 jaar scheiding. Ik nam contact op met dezelfde Dr. NOSA vanwege mijn uitdagingen in het leven, ik heb deze krachtige bedoelingen dat de dingen voor mij zullen werken, ik geloofde dat getuigenissen echte bewijzen zijn. Ik besefte dat dit goed zou zijn om hier te delen, omdat ik weet dat het ook anderen zal inspireren.
  Ik had zoveel geluk dat ik BLACK MAGIC SPELLS tegenkwam
   Persoonlijke contactpersoon van Caster -E-mail dr.nosakhare@gmail.com
  Ik weet niet zeker of ik het zonder hem had kunnen doen. Ik zou hebben opgegeven en geloofde dat omdat mijn man iemand anders zag en hij zei dat we klaar waren. Nadat Dr.NOSA een Magic Love-spell had geluncht, belt mijn man me op de mobiele telefoon en keert hij terug naar huis. Heel erg bedankt voor het terugbrengen van mijn man naar huis na 3 jaar scheiding. We zijn eeuwig verschuldigd. vandaag getuig ik met vreugde en geluk aan de wereld … ook, je kunt WhatsApp met hem delen +2349083639501
  * Love Spells Win-Back Ex-liefhebber
  * Succes- en promotie-betovering
  * geluksbrenger – BUSINESS STAR
  * afdelingen – BESCHERMENDE HAAK
  * vloekresolutie
    Echtscheiding probleem oplossing?
    oplossing voor ziekte en ziekten van het lichaam
    politieke ambitie?
  * spirituele reiniging
  * vruchtbaarheidsmagie – VRUCHTEN VAN VROUWEN
  * decreeing magic, SPELL LOTERIJ & WIN-GAMES SPELL
  CONTACT – E-mail dr.nosakhare@gmail.com
  je kunt hem ook toevoegen op Whats-app: +2349083639501
  https://blackmagicpowersolutions.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.