Shoplog: Nike, Nike en nog eens Nike

De lente staat voor de deur. De hoogste tijd dus om onze garderobe weer voorjaarsklaar te maken! Van een denim jumpsuit tot een classy trenchcoat; ze mogen dit seizoen niet ontbreken. Net als een paar goede sneakers. Zo kocht ik afgelopen week maar liefs drie paar schoenen en vandaag laat ik ze aan jullie zien. Kijk je gezellig mee?

Sni- sna-sneakers!

In principe was het niet he-le-maal de bedoeling om nu al schoenen te scoren voor de lente. Gaby en ik gingen ”alleen even de stad in” om een vakantie te boeken voor de zomer. (Wat trouwens goed gelukt is). Je begrijpt natuurlijk wel dat wij als twee shopaholics in die leuke winkelstaat waar het reisburo gevestigd is daarna eindigden in een ongeremde shopsessie. Winkeltje in en winkeltje uit, en uiteindelijk kwam ik niet alleen met een super vette vakantie thuis. Nee, ook met een heleboel nieuwe sneakers. Kortom: ik ben ready voor het voorjaar!

Nike Tanjun Grey

Tadaaa! Dit is het eerste paar; de grijze Nike Tanjun sneakers. Zijn ze niet waanzinnig vet? Ik had ze al vaker gezien bij Aktiesport, maar voor de winter vond ik ze niet geschikt. De bovenkant is namelijk gemaakt van mesh. Dit is een los geweven stof gemaakt van polyamide. Dit wilt zeggen dat de stof een opengewerkte structuur heeft met openingen heeft, die op nauwe afstand van elkaar staan. Ideaal voor sportschoenen dus, maar ’s winters erg koud aan je voetjes. Nu we richting de lente gaan, vind ik dat niet meer zo’n probleem. Daarom gingen ze dit keer wel mee!

De witte loopzolen zijn gemaakt van phylon. Hierdoor voelen de sneakers onwijs licht aan mijn voeten. Wat ik enorm kan waarderen! Daarnaast zijn het  mooie, comfortabele veterschoenen met een ronde neus, zitten ze heel fijn om mijn voet en glij ik niet uit de schoen door de stevige binnenvoering. Niet geheel onbelangrijk, dacht ik zo 😉

Nike Tanjun Army

Daarnaast kocht ik hetzelfde paar in het legergroen. Aangezien ik tegenwoordig veel army blousjes draag, vond ik het wel een goed excuus om bij passende sneakers te kopen. Ik had namelijk nog geen matchende schoenen *uch uch*. Qua materiaal zijn deze sneakers identiek aan het eerste paar, alleen de kleuren zijn anders. Zo is het bekende Nike logo bij dit paar zwart en bij het andere paar wit. Het zit ‘m in de details! 

Deze Nike Tanjun sneakers kocht ik bij vanHaren voor de adviesprijs van €49,90 per paar. Wat voor kwalitatief goede sportschoenen versus sneakers een prima prijs is. De schoenen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Het viel mij alleen wel op dat de maten kleiner vallen in vergelijking met mijn oude Nike sneakers. Normaal gesproken heb ik maat 39, maar nu maat 40. Misschien een handige tip mocht je ze online bestellen 😉

Nike Air Max Thea

Last but not least, kocht ik deze super toffe Nike Air Max Thea’s! Nu moet ik zeggen dat ze al een paar weken in mijn kast stonden, maar ik had ze nog niet aan jullie laten zien. Dus bij deze! Ik kocht deze pareltjes bij Zalando. Na een avondje scrollen op de webshop zag ik ze plots voorbij komen en was opslag verliefd. Love at first sight! Vooral de beige kleur, het slangenprintje en de witte details spraken mij in het bijzonder aan in verband met het komende seizoen.

Net als bij de Nike Tanjuns sneakers is er bij dit paar ook mesh verwerkt. Hierdoor zijn ze goed bestendigd tegen zweetkakkers, hihi! De buitenlaag, voering en binnenzool van de schoen zijn gemaakt van (synthetisch) textiel en dat maken ze weer ietsjes warmer. De extra luchtgaatjes bij de hiel daarentegen zorgen er weer voor dat er ook weer lucht bij kan. Het zijn dus ademende schoenen. Verder hebben de veterschoenen een ronde neus, een vlakke hakvorm en een schattig lipje aan de achterzijde van de sneaker.

Dit paar is verkrijgbaar vanaf maat 35,5 tot en met maat 43 en kost €119,95 bij Zalando.

Nike is oké olé olé!

Het is duidelijk dat ik goed geslaagd ben, en oh wat houd ik van het merk Nike. Ze hebben elke keer weer vernieuwende en fashionable schoenen, die ook nog eens heel lekker lopen. In totaal was ik voor drie paar schoenen €219,75 kwijt. Tja het is veel geld, maar ik weet zeker dat ik ze jaren ga dragen. Voor de schoenen kocht ik ook nog een flesje Empire Dirtblocker. Dit zorgt ervoor dat ze beschermt zijn tegen water en andere schadelijke stoffen. Zo weet ik zeker dat ze nóg langer mee gaan.

Welk model behoort tot jouw favoriete Nike sneakers?

Just do it!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *