Shoplog Bershka, Juliette pour Romeo en meer!

Eindelijk, we gaan bijna op vakantie! Daar hebben we lang naar uitgekeken. Gelukkig kon ik weer wat kleding kopen, voor de vakantie, een smoesje om mijn kledingkast nog voller te maken.

Ik besloot naar Amsterdam te gaan. Daar hebben ze genoeg winkels waar ik makkelijk kon slagen. Ook heeft mijn lieve tante daar een fantastisch winkeltje, dus ook bracht ik een bezoekje bij haar.

Ik liep door de Kalverstraat en stapte als eerst de H&M binnen, en kocht ik dit leuke zomerse topje voor maar acht euro. Het topje zit erg lekker, vormt naar je lichaam en rekt lekker mee. Ook het vetertje geeft een leuke uitstraling aan het topje. Het topje vond ik goed bij het witte broekje passen omdat daar ook wat zwarts in zat. Dit broekje had ik vorig jaar gekocht bij de Costes. De sleehakken had ik gekocht bij River Island, voor tweeën vijftig euro. Eigenlijk waren ze vijfenzestig, maar de aardige verkoper liet ons een folder zien waarbij je twintig procent korting kreeg boven de vijftig euro. Dat is altijd mooi mee genomen natuurlijk en ik moest en zou ze hebben.

image

Ook bij Bershka was ik weer eens verslaafd. Dit is een super winkel met van alles, sportkleding, zomerkleding, voor iedereen zit er wel wat tussen. Dit broekje vond ik erg leuk omdat het een lekkere stof is. Joggingstof zit altijd lekker en de kleur vond ik erg mooi. Dit broekje kostte maar liefst acht euro. Ook het hoog gesloten topje had ik daar gekocht. Deze kostte tien euro. Het topje staat stoer, maar ook weer sexy. Het topje staat ook erg mooi met een zwarte skinny jeans met ritsjes.

image

Daarna liep ik naar mijn tante haar winkel; Juliette pour Romeo. Die zit in de Leidsestraat nummer 28, even verder op. Zoals altijd had ze weer erg leuke spullen hangen. Merken als Reinders, Gado Gado en nog veel merken met een Ibiza style. Deze style is altijd leuk voor in de zomer, of op vakantie. Ik had alweer wat in mijn hand van Reinders, een Loesje Knitwear, tot ik deze rok zag hangen. Ik was gelijk in love, en wilde hem gelijk passen. Het merk Gado Gado, waar ik al eerder verliefd op was geworden vanwege de mooie hippe laarzen verraste mij positief opnieuw. De rok is van een prachtige kwaliteit. Een mooi soort katoen waar je voorzichtig mee moet zijn. De rok is kort van voren en loopt naar lang van achter. Het is een schitterende rok waar je mee kunt stralen en natuurlijk de show mee kunt stelen. Deze rok heb ik gecombineerd met een wit kort topje van kant, van Bershka. Ook deze had ik vorig jaar gekocht. De witte sleehakken met kanten bloemetjes maakte mijn look perfect af, die ik twee jaar geleden had gekocht bij de H&M. De rok is tweehonderd vijfenzestig euro. Hij is schitterend en iedereen zal zich omdraaien om de rok te bekijken. Ik maakte mijn look compleet met de ring van de eerste afbeelding; Hot Lava Ring Leather/ Shell/ Beads. Deze prachtige ring kost negen euro vijfennegentig. Ik kies de gouden en voor Kelly nam ik de roze mee.

image

Dit topje had ik in Heemstede gekocht waar ik ook pasgeleden heen ben geweest. Toch vind ik dit zo een leuk topje dat ik dit nog even met jullie wil delen. Deze had ik voor twintig euro gekocht bij Moskito, op de Binnenweg naast de Dekamarkt. Deze stof is heerlijk zacht en voelt als suède aan, maar het is polyester. Het kleurtje vond ik lekker fris, vooral als je bruin bent. Ook heb ik daar de bril gekocht van deze foto. Die kostte zeven euro. Dit topje kan bijna overal op, maar ik vond hem erg leuk staan op een zwart kanten broekje van de Sting die ik al drie jaar heb.

image

Wat vond je van mijn kleding? Moet jij ook nog inkopen doen voor je vakantie?

Veel liefs, Gaby

If you can’t stop thinking about it… Buy it.

 

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *