Shop nu leuke gel nagellak kleurtjes bij de webshop Pinkgellac.nl voor een leuke prijs

In een vorig artikel vertelde ik dat ik een starterspakket bij Pinkgellac.nl had aangeschaft. Heb je dit artikel niet gelezen? Lees het dan hier.
Hier had ik al flink wat kleurtjes bij genomen, maar er komen steeds nieuwe kleurtjes op de webshop. Het is erg verslavend om daar op te kijken. Vooral nu de zomer eraan komt. Ze hebben echt van alles, oceaan blauw naar Cosmopolitan roze! Super leuk! Ik kocht er wat nieuwe kleurtjes, ben je benieuwd welke kleurtjes het geworden zijn?

Zoeken, zoeken

Doordat ze zoveel keuzes hebben was het wel even een zoektocht naar welke kleurtjes het werden. Het liefst schaf ik ze natuurlijk allemaal aan, maar helaas laat mijn portemonnee dat niet toe. Ze hebben ook weer leuke acties. Met de pasen kostte enkele kleuren €7,50, dus had ik twee kleurtjes die in de paas actie waren. De andere kleurtjes zijn ook in de aanbieding. Van €15,- naar €10,- dus dat is altijd leuk! Dus zocht ik nog twee kleurtjes uit. Verder kocht ik nog de nieuwste Base, de Pink Base Extend Snel afweekbaar. Door deze Base is er geen primer nodig, blijft de gellak langer zitten en is deze weer makkelijker te verwijderen! Dus ook hier was ik wel benieuwd naar.

Pink Base Extend Snel afweekbaar

Wat is een base? Dit zorgt ervoor dat de gellak goed aan de nagel hecht. Normaal heb je voor een base een primer nodig die alle vetten van de nagel haalt, maar bij deze is dit niet nodig. Deze moet 60 seconde onder de LED-lamp of 120 seconde onder de UV-lamp.
Hoe te gebruiken? Na het opruwen van de nagels breng je een dun laagje van deze base aan. Onder de lamp en daarna kan je de kleur opbrengen.

Heavenly Mauve (198)

Ik had al een lichtere Nude kleur in mijn gellak verzameling, maar nu zag ik deze kleur tevoorschijn komen op de webshop. Een wat donkere Nude kleur, een beetje oud roze/ paarsachtig. Deze is mooi met een glansende topcoat. De gellak is na twee lagen al mooi gedekt, maar ik doe er voor de zekerheid nog een derde laag op.

Brilliant Blue (187)

Blauw, ik ben gek op blauwe nagels bij anderen! Ik zie dit regelmatig en ik vind dit onwijs cool staan. Donkerblauw maar ook lichtblauwe nagellak vind ik mooi staan. Nu zag ik dat deze gellak maar €7,50 kostte! Dus daar wilde ik het wel voor proberen. Ook deze gellak is het mooiste met drie lagen zodat hij goed gedekt is. Deze gellak is ook mooi met een matte finisher (topcoat).

Charming Nude (188)

Deze kleur is een wat licht rozige nude kleur, lekker fris voor in de zomer! Deze kleur is ook leuk om wat transparanter te houden, dus twee lagen kan ook prima van deze gellak!

Soft White (101)

In het begin vond ik de witte nagellak niet zo mooi, ik zag het op tv en had daar toch mijn twijfels over. Het deed me een beetje denken aan toen ik kind was dat ik voor de grap mijn nagels lakte met typex. Maar toch besloot ik het te proberen. Toch was het resultaat wel mooi. Het is even wennen, maar vooral als je langere nagels heb is het een mooie frisse kleur. Ook is deze gellak goed te gebruiken voor het randje van de french manicure! Een blanke lak erover heen en klaar is Kees!

Conclusie

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kleurtjes en ik houd de webshop in de gaten! Dit is echt een verslaving geworden, maar toch voel ik me een stuk beter met mooie en verzorgde nagels! De gellak is makkelijk aan te brengen en mooi glad als je de finisher erover heen hebt gedaan. Bij de gellak krijg je elke keer een boekje hoe je het op de juiste manier moet aanbrengen. Handig!

Wat vind jij van deze kleurtjes? Wat is jou fav kleur?

I feel a lot better when my nails are done.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.