Haarverlies; iedereen kent dit. Alleen heeft de één daar meer last van dan de ander. Haarverlies is normaal, maar als het haarverlies meer wordt dan normaal, meer dan 100 haren per dag,  moeten hier toch maatregelen tegen genomen worden. Zo heb verlies ik de laatste tijd meer haar dan in de zomer. Dit is natuurlijk normaal, door de weersomstandigheden kunnen er meerdere haren uitvallen, meer dan je gewend bent. Dit heeft bijna iedereen. Toch wil ik iets doen tegen mijn haaruitval. Ik nam een kijkje op de leuke webshop Shytobuy.nl en keek naar de shampoo’s tegen overtollig haarverlies.

De voordelen van de shampoo

Ze hebben verschillende soorten shampoo’s tegen dit probleem. Uiteindelijk koos ik voor de Foligain SR. Shampoo. Dit product is voor zowel de man als de vrouw en kan je drie tot vijf keer per week gebruiken. Ook zorgt de shampoo ervoor dat je haar dikker en steviger aanvoelt. Het fijne is ook dat het product zorgt voor een betere haargroei. Het product is ook te gebruiken bij mensen met een gevoelige hoofdhuid. Zo heb ik ook een gevoelige hoofdhuid. De shampoo is zo goed als geurloos in het haar.

Het gebruik

Het product werkt het beste als je de gebruiksaanwijzing volgt. Hoe breng je de shampoo aan? Als eerst maak je het haar uiteraard nat zoals bij elke shampoo. Breng  het aan op het haar en masseer het ongeveer 1 minuut in op de hoofdhuid. Daarna laat je het nog even rond de drie tot vijf minuten intrekken. Daarna kan je de shampoo uitspoelen. Door het in masseren van het product voelt het haar een beetje droog en klitterig aan. Gebruik hiervoor een goede conditioner naar keuze. Er is ook een conditioner aansluitend bij de Foligain Shampoo.

Hoe voelt het haar na de shampoo?

Ik moest eerst even wennen aan het uitspoelen. Mijn haar voelde erg stug aan en dat beangstigde me eigenlijk een beetje omdat ik al erg droog haar van mezelf heb omdat ik mijn haar geblondeerd heb. Maar zodra ik een haarmasker in deed of de conditioner en dit voorzichtig doorkamde met een grove kam voelde het gelukkig alweer zacht aan. Toen mijn haar opgedroogd was voelde het ook nog zacht en goed aan. De eerste paar dagen dat ik de shampoo had gebruikt was het even wennen, ik was mijn haar om de dag, en de tweede dag leek mijn haar iets vetter dan normaal, maar dit werd gelukkig minder na een paar dagen. Ik heb het product nu ongeveer twee weken gebruikt en mijn haar voelt wel wat dikker en steviger aan. Ook heeft mijn haar een gezonde glans.

Werkt het product?

Na twee weken vind ik dat het wel begint te werken. Ik heb nog wel haarverlies maar het lijkt iets minder te zijn. Natuurlijk heb ik erg beschadigd haar door de blondeer, maar gelukkig is het niet meer zo breekbaar als dat het was. Ook is mijn hoofdhuid minder jeukerig dan voorheen wat natuurlijk ook fijn is. Het is niet weg, maar wel een stuk minder. Dus ben ik tevreden over het product? Tot nu toe wel!

De prijs

Het product kost €24,95 bij Shytobuy. Bij andere webshops kost deze rond de €27,95. Het is even prijzig voor een shampoo, maar je kan er lang mee doen omdat je er niet zoveel van nodig hebt. Helaas is de shampoo bij Shytobuy niet leverbaar. Ze hebben wel andere shampoo’s tegen haarverlies. Op deze webshop hebben ze het product wel voor €24,95. Dus wees er snel bij voordat het uitverkocht is!

Wat voor product gebruik jij tegen haaruitval?

Keep your hair healthy and beautiful with this shampoo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *