Proef nu de nieuwe zomer trend: zwart softijs van Ola’s Happiness Station in Zandvoort

Ik zag het een tijdje geleden op Instagram! Zwart softijs! Dit zag er echt super tof uit. Grote hoorntjes met zwart softijs en een topping naar keuze. Nu had Swirls het idee om dit ook te doen in hun Happiness Stations. Want dit zal echt een hype worden in Nederland. Vanaf gister was het ijs dan voor het eerst in de winkels! Maar bevalt het zwarte ijs?

Wat is een Happiness station?

Happiness Station is een franchise van Ola. Hier verkopen ze geen verpakt ijs maar lekker softijs in alle maten. Zo heb je hoorntjes ijs in verschillende smaken. Welke smaken dat ligt aan wat de Happiness Station bij jou in de buurt voor smaken heeft. Zo hebben wij (Swirls Zandvoort) vanille ijs, aardbei ijs en een combinatie van. Maar grotere winkels hebben misschien ook chocolade en banaan. Naast de hoorntjes hebben we ook de bekende swirls. Dit zijn bekers met softijs waarin je vijf toppings kan kiezen naar keuze. Bijvoorbeeld verse aardbeien, pure chocolade, smarties, ananas, van alles. Dit word dan gemixt tot een lekker ijsje met een eigen mix van je favorieten lekkernijen! Ook hebben wij sundeaijsjes en kinderijsjes.

Limited Edition

In elk seizoen komt Swirls met een nieuwe limited edition. Dit zijn al samengestelde swirls die je kan kiezen. Nu hebben ze dus het zwarte soft ijs op een zwarte hoorn! Dit ziet er heel apart maar fashionble uit.

Zwart ijs 

Maar waar smaakt dit ijs nou eigenlijk naar? Het ijs heeft een lekkere vanille smaak. De zwarte kleur  is van een plantaardige koolstofpoeder die smakeloos is en natuurlijk 100 procent veilig! En als je een leuke foto maakt bij de poster en hem opstuurt naar Swirls via Facebook kan je kaartjes winnen voor Justin Timberlake!

Conclusie

Ik heb het ijs geproefd en het smaakt wel iets anders dan het witte vanille ijs. Maar ik vind het alsnog erg lekker en het ziet er gaaf uit!

Maak nu kans om een gratis ijsje te winnen! Wat moet je doen?

-like & deel dit bericht, en like de pagina van Het Plein Fastfood op Facebook! Wij verloten tien ijsjes onder de lezers! Omdat dit een limited edition is duurt het maar een week dat het ijs er is, dus als je wil proeven ben je welkom op Kerkplein 12 in Zandvoort.

Heb jij het ijs al geproefd?

We scream ice cream!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.