De voorpremiére van de leuke comedie: Home Again!

Featured Video Play Icon

Het is weer tijd voor een avondje bioscoop! Dit keer ging ik met een vriendin naar de comedy “Home Again”. We wilde een leuke en luchtige film zien en deze leek ons daar wel geschikt voor! De film was in voor première. Hij draait vanaf donderdag 19 oktober in alle bioscopen!

De spelers

Reese Witherspoon speelt de hoofdrol in deze film. Zij is ook wel te zien in Cruel Intensions, Water for elephants, Gone Girl en American Psycho. Ze speelt in nog veel meer films, maar deze ken ik.

Michael Sheen, ook wel te zien in Twilight New Moon.

Pico Alexander, Nat Wolff en Jon Rudnisky hebben allemaal een wat grotere rol in de film! Deze jongens kende ik nog niet.

Bron.

De film

Het gaat over een alleenstaande moeder, Alice, met twee kinderen die is verhuist van New York naar Californië. Ze ligt in scheiding met haar man die nog in New York woont. Ze is de dochter van een bekende acteur dus heeft een groot huis.

Drie jonge studenten, Harry, Teddy en George zijn een film aan het schrijven en proberen het te laten aanslaan bij bepaalde kennissen die daar verstand van hebben. Tijdens een nachtje uitgaan komen ze Alice tegen die helemaal los gaat omdat ze jarig is. Zo raken ze die avond bevriend en mogen de jongens een week bij Alice logeren zodat ze niet in een duur hotel hoeven en stiekem vind Alice dat ook wel gezellig en de kinderen natuurlijk ook! Tot dat Alice haar ex ineens weer voor haar staat!

We love comedy!

Ik vind comedy sowieso erg leuk omdat je niet hoeft na te denken en gewoon lekker kan genieten en kijken naar een film. Deze film was zeer geslaagd en als je van lachen houd raad ik deze film ten zeerste aan! Gezellig om je vrienden of vriendinnen mee naar toe te nemen of gezellig met je partner te gaan!

Lijkt deze film je leuk?

All I want to do is whatch a movie.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *