Over ons

Hola! Wij zijn Gaby (links) en Kelly (rechts), de blogbabes achter de persoonlijke feel good blog, Goya Lifestyle.

De blogbabes, Gaby en Kelly

Who are those chicks?

Gaby is de jongste van het stel. Ze is geboren op 26 november 1994 in het mooie Amsterdam. Op haar 18e ontmoet ze haar vriend Jim waar ze al ruim vier jaar mee samen is. Momenteel werkt Gaby in een goedlopende cafetariazaak. Als ze niet aan het werk is, leest ze graag een goed boek, kun je haar vinden in de keuken of schrijft ze mooie verhalen. Ook heeft deze dame een neus voor de nieuwste trends op het gebied van beauty, en heeft daarmee veel kennis over make-up.

De Amsterdamse Kelly is geboren op 8 november 1994. Ze is stapel verliefd op haar vriend Danny en werkt fulltime als Financieel Medewerkster bij RIGO Verffabriek. In haar vrije tijd ontdekt ze graag nieuwe hotspots en legt deze graag vast met haar Nikon camera. Naast fancy places is ze ook vaak te vinden op festivals en andere evenementen. Maar deze party animal is ook dol op non stop shoppen en weet daarom veel af van de laatste fashiontrends. Mocht ze tijdens het winkelen haar droomsieraad niet vinden, dan maakt ze deze gewoon zelf.

Aangenaam, team Goya!

Een vriendschap uit duizenden

In 2008 ontmoeten wij elkaar voor het eerst op de wandelgangen van de middelbare school in Haarlem. Twee jaar later,  in het derde leerjaar,  kwamen wij bij elkaar in de klas. Al gauw ontstond er een hechte vriendschap tussen ons. Zo’n vriendschap waar je van droomt. Nooit ruzie, alleen maar lol en onvoorwaardelijke steun. Soms hoefde we elkaar alleen maar aan te kijken om precies te weten wat de ander dacht. Jut en Jul, kortom: twee handen op één buik.

Na het behalen van ons vmbo-diploma, gingen wij beide een eigen richting op. Gaby ging het kappersvak in en Kelly koos voor de opleiding tot directiesecretaresse. Vanaf dit moment verloren we elkaar uit het oog.

Eind 2012 ontmoeten wij elkaar weer bij toeval op het werk van Gaby. Helaas konden we maar kort bijkletsen, toch voelde die enkele minuten weer heel vertrouwd en spontaan. Hoe heeft dat contact toch zo uit ons handen kunnen glippen? Het is ons nog steeds een raadsel.

Een aantal weken later voegde we elkaar toe op Facebook. Zo waren we toch een beetje verbonden met elkaar en kregen we de gelegenheid om elkaar opnieuw te leren kennen. Waar Social Media al niet goed voor is 🙂

Begin 2015 spraken we na een lange periode voor het eerst af om te gaan shoppen, één van onze gezamenlijke hobby’s.  Het was spannend. Waren we misschien toch uit elkaar gegroeid of was het precies zoals toen? Gelukkig was het eerste niet het geval, de klik was er na al die jaren nog steeds en daarmee kwam er een vervolg op een vriendschap van twee boezemvriendinnen.

En nu? Sindsdien hebben we de draad weer opgepakt. Thank God! Om de verloren tijd in te halen hebben we een vaste dag ingelast dat we iets leuks gaan doen met z’n tweetjes. Zaterdag = date dag. Even quality time met je beste vriendin, heeeeerlijk! Gewoon lekker bijkleppen en alleen maar leuke activiteiten ondernemen, zoals shoppen, thee leuten, nieuwe make-upjes uitproberen, feesten, uit eten of… bloggen!

 

Veel liefs, Gaby en Kelly