Over Goya Lifestyle

And so the adventure begins

Tijdens een gezellig etentje bij ons favoriete restaurantje kwam onze passie voor schrijven naar voren. Naar mate het gesprek vorderde, bleek dat wij al van kleins af aan erg creatief ingesteld waren. Zo hielden we dagboekjes bij en plakte deze vol met prullaria. De teksten die wij schreven, hielden we bij voor onszelf. Om deze herinneringen later terug te kunnen lezen. Op jonge leeftijd hechte wij al veel waarde aan het totaal plaatje en daarom mochten er alleen bijzondere gebeurtenissen in vermeld worden.

Het concept voor een persoonlijke dairy blog lag dan ook snel op tafel. De vol gekalkte dagboekjes van toen ruilen we in voor deze persoonlijke feel good blog en de plakplaatjes voor zelfgemaakte foto’s of video’s. Het enige verschil is dat we onze verhalen niet meer voor onszelf houden. Wij delen ons verhaal hier op deze website en met jou.

Na een strakke planning, werd het tijd voor een proefwebsite. Deze maakte we aan met het programma WordPress. We hadden het systeem al snel onder de knie, maar we liepen tegen een obstakel aan: de standaard template, waarmee we geen eigenheid konden creëren. Het duurde daarom ook niet lang voordat we de stap maakte naar een eigen domeinnaam. Na een aantal dagen waren wij de trotse eigenaresses van de domeinnaam goyalifestyle.nl. The real deal, oh yeah!

2016-04-29 (3)

Onze passie voor schrijven, fotograferen en het meemaken van bijzondere gebeurtenissen voegen we samen tot één geheel. Hieruit ontstaat een verhaal voor onze online herinneringsbundel. Op deze blog vind je dan ook wekelijks drie leuke artikelen over onze interesses, speciale gebeurtenissen of persoonlijke groei. Dit varieert van beauty, fashion, food, events, lifestyle, personal en travel. Kortom: genoeg leesvoer voor de échte levensgenieter.

De ijzersterke vriendschap, de drift voor het schrijven en genieten van het leven. Dit zijn de drie hoofdingrediënten van onze persoonlijke feel good blog, Goya Lifestyle . Leer ons beter kennen, zie ons groeien en stap in ons leven, our story that feels like reality.

We’re better together!

Samenwerken aan een nieuw project? Dat lijkt ons super tof! Goya Lifestyle staat áltijd open voor creatieve samenwerkingen, persevenementen of andere leuke verzoekjes. Dus schroom je niet en stuur gerust een mailtje naar info@goyalifestyle.nl of vul dit contactformulier in.