Outfit: Reinders Loesje trui

De herfst heeft ons gepasseerd, en dat betekent dat ik mijn zomerkleding weer kan opbergen. Mijn zomerse jurkjes ruil ik in voor cosy socks, warme vesten en uiteraard mijn uitgebreide CHA-collectie. Toen ik van de week een trui uit mijn garderobe wilde pakken, greep ik mis. Tot mijn grote verbazing had ik gewoon geen (leuke) truien meer. Like what? Dat kan natuurlijk niet! Ik ging daarom – met een warm kopje thee – online shoppen. Al vrij snel vond ik de Reinders Loesje Knitwear Short op Winkelstraat.nl. Dit is een sexy, fashionable trui waarin iedere vrouw gezien wilt worden! Ik kocht ‘m, en in dit artikel laat ik jullie de trui zien in vorm van een outfit review. So enjoy!

Reinders, by Julie & Marie

De échte fashionchicks onder ons zullen het Nederlandse modemerk ongetwijfeld kennen. Het high-street fashionlabel ‘Reinders’ is bedacht en opgezet door de tweelingzussen Julie en Marie. Deze prachtige meiden hebben inmiddels al heel veel toffe items op de markt gebracht. Denk hierbij aan de zomerse Lurex Dress, de Twin Set Pants en de Tanja Turtle Top. Toch blijft de geliefde Loesje trui naar mijn mening hun masterpeace.

De Reinders Loesje trui, check!

Tijdens het shoppen afgelopen zomer zagen Gaby en ik de Reinders Loesje trui al hangen bij Juliette pour Romeo in Amsterdam. Ons oog viel er gelijk op, en we doken de kleedkamer in om de truien te passen. Gaby ging voor een babyblauw kleurtje, en ik voor de gele variant. And guess what? We waren opslag verliefd! Op het eerste gezicht leek de trui véél te groot, en niet erg flatterend voor je figuur. Dit komt doordat de trui een wijde hals heeft. Wat ik erg leuk vind, want zo kun je de trui offshoulder dragen. Hoe bedoel je een trui kan niet sexy zijn?

Uiteindelijk hebben we – met pijn in ons hart -de trui niet gekocht, omdat we tot de conclusie kwamen dat de trui net even iets te warm is voor in Spanje. Hadden wij de zomervakantie doorgebracht in Nederland, dan hadden we ‘m zeker meegenomen. Achteraf hadden we de trui best mee kunnen nemen, want hij is gepast voor elk seizoen. In de zomer kan je hem leuk combineren met een short, en in de winter met een jeans. Ideaal, niet waar?

En je kent het gezegde: oude liefde roest niet. Toen ik de Reinders Loesjes weer voorbij zag schuiven op Winkelstraat.nl, was de keuze natuurlijk snel gemaakt! Ik koos alleen voor een andere kleur, namelijk army. Dit is een echt herfstkleurtje, en dus gepast voor de aankomende maanden.

Let’s talk about the whole outfit!

Hell yeah! De Reinders Loesje trui is verkrijgbaar in het kort en in het lang. Ik draag de korte. De lange variant valt maar ietsjes langer dan de korte versie, en is leuk te dragen als een oversized dress. Over de maat hoef je je trouwens geen zorgen te maken, want de Reinders truien zijn one size.

image

image

image

image

De trui combineer ik met een zwarte basic jeans van de H&M. Deze kocht ik vorig jaar zomer in de sale voor slechts € 9,99. Daaronder draag ik mijn CHA boots. Dit zijn handgemaakte boots van leer, heeft allerlei gouden accessoires. Deze stoere boots geven de look een extra touch. Ik kocht ze destijds voor €75,- in de CHS sample sale.

image

image

Als extra accessoire draag ik mijn Micheal Kors tas. De gouden ketting aan mijn handtas komt weer terug in mijn schoenen. I like that, om zo dingen met elkaar te matchen. De prijs van de tas weet ik niet, aangezien ik hem voor mijn verjaardag heb gekregen. Tot slot om mijn outfit helemaal compleet te maken draag ik een lotus ketting van het merk ZAG. Deze is niet goed te zien op de foto, maar dit is absoluut mijn favoriete ketting momenteel. De ketting kost €29,99.

De prijs en verkooppunten

De Reinders Loesje Knitwear Short is verkrijgbaar bij Winkelstraat.nl of op de Reinders webshop voor een adviesprijs van € 79,95. De trui is een standaard item in de zomercollectie en wintercollectie. Hierdoor zijn er zowel zomerse als winterse kleuren beschikbaar.

Wat vind jij van deze outfit? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Veel liefs, Kelly

Always dress like it’s the best day of your life.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *