Onze kerstoutfits voor 2016

En dan komt het moeilijke nog voor de kerst dagen: de kleding. De meeste vrouwen denken daar al een paar dagen van te voren aan. Wat zal ik aan trekken? In dit artikel laten we jullie zien wat we aan trekken tijdens de twee kerstdagen. Misschien kom je dan op leuke ideeën! Here we go!

De kerstoutfits van Gaby

De eerste kerstdag heb ik een gezellig etentje bij mijn schoonfamilie. But what to wear? Ik heb veel zwarte jurkjes in mijn kast hangen. Korte en lange jurken. Hmm, dit keer maar weer een korter jurkje. De eerste kerstdag doe ik een schattig jurkje aan wat van kant is met leuke glittersteentjes op de voorkant. Dat ziet er feestelijk maar toch vlot uit. Het jurkje kocht ik twee jaar geleden op Nelly.com waar ze heel veel leuke kleding verkopen van allerlei soorten merken en prijzen. Ook heeft Nelly vaak een sale. Flinke korting gaat er dan vanaf. Ik paste het jurkje in maat s en zat gelijk als gegoten. De stof kriebelt niet op de huid en ook de steentjes voel je gelukkig niet zitten. De stof stretcht niet, dus ik kan niet al te veel eten, haha!

Op de tweede kerstdag ga ik brunchen met mijn vader z’n familie en mijn vriend. Ik doe nu ook een zwart kort jurkje aan die wel stretcht. Het jurkje is van zacht stof wat lekker aanvoelt op de huid. Daarnaast heeft hij aan één kant een lange mouw met kant erop en wat glitter steentjes wat het jurkje een leuke uitstraling geeft. De andere kant heeft geen mouw. Ook deze heb ik gekocht op Nelly.com. Dus heb je nog geen leuk jurkje gevonden voor de kerst? Neem even een kijkje, dat kan nooit kwaad.

De kerstoutfits van Kelly

De eerste kerstdag komen Stanley, mijn oma en oom bij ons thuis kerst vieren. We hebben dit jaar loodjes getrokken voor kerstsurprises, dus als eerst gaan gedichtjes voorlezen en cadeaus uitpakken. Daarna zetten we – geheel volgens familietraditie – de fonduepan op tafel om lekker te fonduen. Jammie! Ondanks dat ik de deur niet uit ga, pak ik toch uit qua outfit. Hoewel ik normaal gesproken uren voor de kast sta, wist ik dit keer al snel wat mijn eerste kerstoutfit zou zijn. Ik trek namelijk mijn Vila Beady Dress aan. Mijn ideale feestjurkje voor de feestdagen. De jurk is zwart en is voorzien van een print met gouden pailletten. Het jurkje heb ik een aantal jaar geleden gekocht, maar ik zie ‘m nog elk jaar terug komen in de collectie. Best grappig! De high suede pumps zijn van Steven Madden. Ook deze maken al een tijdje deel uit van mijn veelzijdige schoenencollectie, maar ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik bedoel: look at them!

De tweede kerstdag vier ik voor het eerst kerst bij mijn schoonfamilie. We gaan gezellig gourmetten. Net als de eerste kerstdag vind ik het leuk om me enigszins feestelijk te kleden. Daarom kies ik voor de tweede kerstdag een zwart rokje met structuurdessin van H&M, een legergroene tanktop van H&M en opnieuw mijn zwarte pumps van Steven Madden. Ik vind het een super toffe outfit! Wat jij?

Dit zijn onze outfits voor de kerst. Wat ga jij aantrekken?

Lichtpuntjes: soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *