Onze eerste blogpost

‘Gaby, knijp me. *punch* Au! Wauw, het is echt. Onze lang gekoesterde droom is in vervulling gegaan. Na weken van brainstormen en voorbereidingen is het dan ein-de-lijk zover. Onze eigen persoonlijke blog, Goya Lifestyle, is officieel online! Spannend hé, Kel? Zo, echt wel!’.

De blogbabes, Gaby en Kelly

Hola iedereen en heel hartelijk welkom op onze website! Wij zijn Gaby (links) en Kelly (rechts), de blogbabes achter deze persoonlijke feel good blog, Goya Lifestyle. In deze blogpost, ons eerste artikel, stellen wij ons graag aan jou voor. Dus… Schenk een kopje thee in, pak er een gevulde koek bij en relax. Veel leesplezier!

Wie zijn wij?

Gaby is de jongste van het stel. Ze is geboren op 26 november 1994 in het mooie Amsterdam. Op der 18e ontmoet ze haar vriend Jim waarmee ze al ruim drie jaar mee samen is. Momenteel werkt Gaby in een goedlopende cafetariazaak. Als ze niet aan het werk is, leest ze graag een goed boek, kan je haar vinden in de keuken of schrijft ze mooie verhalen. Ook heeft deze dame een neus voor de nieuwste trends op het gebied van beauty en heeft daarmee veel kennis over make-up.

De Amsterdamse Kelly is geboren 8 november 1994 en is de vrijgezelle tante van de twee. Ze werkt fulltime als Office Manager bij een IT bedrijf en in haar vrije tijd ontdekt ze graag nieuwe hotspots. Naast de fancy places kan je haar vinden op het strand, waar ze graag wandelt met haar trouwe viervoeter, Bully. Net als elke vrouw is ze dol op kleding en shopt dan ook het liefst elke dag. Mocht ze tijdens het winkelen haar droomsieraad niet vinden, dan maakt zij die gewoon zelf.

Waarom zijn wij gaan bloggen?

Tijdens een gezellig etentje bij ons favoriete restaurantje kwam onze passie voor schrijven naar voren. Naar mate het gesprek vorderde, bleek dat wij al van kleins af aan erg creatief ingesteld waren. Zo hielden we dagboekjes bij en plakte deze vol met prullaria. De teksten die wij schreven, hielden we bij voor onszelf. Om deze herinneringen later terug te kunnen lezen. Op jonge leeftijd hechte wij al veel waarde aan het totaal plaatje en daarom mochten er alleen bijzondere gebeurtenissen in vermeld worden.

Het concept voor een persoonlijke dairy blog lag dan ook snel op tafel. De vol gekalkte dagboekjes van toen ruilen we in voor deze persoonlijke feel good blog en de plakplaatjes voor zelfgemaakte foto’s of video’s. Het enige verschil is dat we onze verhalen niet meer voor onszelf houden. Wij delen ons verhaal hier op deze website en met jou.

Na een strakke planning, werd het tijd voor een proefwebsite. Deze maakte we aan met het programma WordPress. We hadden het systeem al snel onder de knie, maar we liepen tegen een obstakel aan: de standaard template, waarmee we geen eigenheid konden creëren. Het duurde daarom ook niet lang voordat we de stap maakte naar een eigen domeinnaam. Na een aantal dagen waren wij de trotse eigenaresses van de domeinnaam goyalifestyle.nl. The real deal, oh yeah!

Kelly en Gaby heffen het glas

Waarover bloggen wij?

Onze passie voor schrijven, fotograferen en het meemaken van bijzondere gebeurtenissen voegen we samen tot één geheel. Hieruit ontstaat een verhaal voor onze online herinneringsbundel. Op deze blog vind je dan ook wekelijks drie leuke artikelen over onze interesses, speciale gebeurtenissen of persoonlijke groei. Dit varieert van beauty, fashion, food, events, lifestyle, personal en travel. Kortom: genoeg leesvoer voor de échte levensgenieter.

Waarom zou jij onze blog moeten volgen?

Betere vraag ‘waarom niet?’. Elk mens is uniek en elk mens heeft een verhaal. Net als wij. Ons verhaal delen wij graag met jou op deze blog. Want zeg nou zelf, het is best leuk om ongegeneerd een kijkje te nemen in andermans leven. Dus ben jij nieuwsgierig geworden? Blijf ons dan vooral volgen.

Met dit antwoord breien wij een eind aan ons eerste blogpost. Wij willen jou, als lezer, ontzettend bedanken voor het bezoeken van onze blog en hopen je snel weer te mogen begroeten op www.goyalifestyle.nl.

Wat vond jij van onze eerste blogpost?

Veel liefs, Gaby en Kelly

 

 

Goya Lifestyle, our story that feels like reality

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *