Ken je dat? Je ligt lekker te slapen en dan gaat de wekker. Pringgg! Je zet het geluid uit en blijft ”nog even” liggen. Slecht idee, want uiteindelijk val je weer in slaap. Enkele minuten later schrik je wakker en werp je een blik op de wekker. Tot je grote schrik zie je dat je nog maar 15 minuutjes hebt om je gereed te maken. Je stapt snel onder de douche, kleed je aan en dan… Kijk je in de spiegel en heb je ook nog eens your worst bad hair day ever!

Ain’t nobody got time for that!

Maar dat probleem is vanaf nu verleden tijd, want met behulp van de speedy twister heb je binnen no time een elegante knot gecreëerd. De speedy twister is een super handig haaraccessoire, die de ideale oplossing is voor dagen zoals deze. Wellicht ken jij dit hebbendingetje al, maar ik ben er sinds kort helemaal weg van!

Ik vond dit juweeltje een tijdje geleden bij de Action. Eigenlijk was ik op zoek naar een simpele kam, maar kwam uiteindelijk thuis met een 4-pack haaraccessoires. Hierin zat een kam, twee loops en natuurlijk de speedy twister. Ik had naast de kam eigenlijk helemaal niets nodig, maar ach… wat extra tools kan nooit geen kwaad. Eenmaal thuis was ik na wat oefenen met speedy twister verliefd op de tool, en sindsdien wil ik niet anders meer.

Zo gebruik je de speedy twister

Stap 1. Kam je haar goed door en maak met behulp van een haarelastiekje een hoge of lage paardenstaart. Net waar jij je knot wilt hebben.

Stap 2. Steek je staart door het gat van de speedy twister en rol je haar gemakkelijk naar boven.

Stap 3. Maak de lipjes van de speedy twister vast en verspreid het haar voorzichtig. That’s it!

Tip! Wil je een non-galante look creëren? Trek dan de knot voorzichtig uit elkaar en haal er eventueel wat plukje uit. 

Snel, sneller, snelst!

Nou, hoe simpel is dat? Je hebt binnen drie stappen een hartstikke leuk knot op je hoofd. Gemakkelijker kan haast niet! Het allerleukste aan de speedy twister vind ik misschien wel de prijs, want voor een paar cent, creëer je binnen een paar seconde een super chique knot. Bovendien ziet niemand dat je een bad hair day hebt en daar doen we het natuurlijk voor. De speedy twister is vooral een aanrader als je lang haar hebt. Indien je korter haar hebt, kan je het proberen. Maar ik vrees dat het niet (goed) werkt. Anyways, ik word heel blij met dit simpele stukje plastic!

De verkooppunten en prijzen

Wil je zelf ondervinden of de speedy twister dé oplossing is tegen een bad hair day? Schroom je dan niet en ren naar de Action en koop de 4-pack met haaraccessoires voor de adviesprijs van €0,89.

Welke haaraccessoire is voor jou onmisbaar?

Veel liefs, Kelly

Good hair days make me feel I can rule the world.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *