Mijn ervaring met het laten zetten van mijn nieuwe piercing: de orbital!

Oelala, het is weer zo ver! Ik heb een nieuwe piercing! Een tijd geleden wilde mijn schoonzus en ik een piercing laten zetten in ons oor, maar het kwam er steeds niet van. Twijfels, of we hadden het druk met werk. Maar zaterdag was het eindelijk zo ver en zette we ons over ons twijfelen heen. Ik twijfelde nog of ik een forward helix zou nemen of een orbital piercing, maar koos voor het tweede. Mijn schoonzus koos voor de forward helix. In dit artikel lees je mijn ervaring over deze piercing!

De keuze is reuze!

Ik wilde al een tijdje een andere piercing. Ik heb er twee maar het is toch een soort van verslaving, net als tatoages. Vervolgens keek ik op Pinterest en op Google naar wat piercings die ik leuk vond. Dat waren dus de forward helix, een normale helix onder die ik al heb, de orbital piercing of de tragus piercing. Lastig! Een tragus piercing vind ik erg mooi, alleen lijkt mij het dat je last kan hebben met je oortjes… en muziek luister ik graag met twee oortjes. Een helix piercing had ik al, ik wilde weer eens wat anders… Hmm… nog twee keuzes over. Ik kwam op mijn keuze toen ik Pretty Little Liars zag, Hanna heeft zo een piercing en ik vond het wel erg mooi. Ook Sam van Goede Tijden Slechte Tijden heeft er één. Dat haalde me over. Een forward helix wilde ik ook nog wel laten zetten, maar later, eerste deze! Bekijk dit artikel als je het leuk vind om over mijn andere piercings er tattoos te lezen!

Het laten zetten van de piercing

We liepen naar Rings of Pleasure. Zenuwachtig als we waren liepen we naar binnen. Hij had het druk dus we moesten even wachten. Nog meer opspelende zenuwen! En toen waren we aan de beurt. Het ging allemaal heel snel. Mijn schoonzus was eerst aan de beurt. De piercer maakte een praatje terwijl hij de piercing zette zodat ze was afgeleid. Toen hij erin zat was ze verbaast en zei dat het inderdaad mee viel, dat zei ik ook over mijn helix piercing die ik al had.

Forward helix piercing

Toen was ik aan de beurt…

Eigenlijk was ik niet zenuwachtig meer toen ik ging zitten. Rob kletse aan één stuk door. Over mijn werk en over zijn werk. Toen zei hij komt ie hè? Toen voelde ik een klein prikje, en zat ie er al in. Het deed echt geen zeer. Toen ik opstond prikte het alleen een beetje. We kochten wat zeep wat ph neutraal was, van neutral een pompje, dat is wat makkelijker in gebruik. De reinigings spray kochten we daar voor 7 euro. We waren ieder €52,- maar dan heb je ook wat. Nu goed verzorgen en als die is genezen rond de drie maanden, kan er een ander ringetje in een strakkere. Dus over drie maanden staat er een update over deze piercing hoe hij is geworden en hoe het genezingsproces is gegaan.

Heb jij deze piercing al of wil je er eentje? 

Be your pretty self with some piercings.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *