De nieuwe collectie van MAC, poeder, kwast en lipstick

De dames hadden weer eens zin om te shoppen dus gingen wij eerst Hoofddorp in vakantie inkopen te doen. Helaas zijn wij deze keer gek genoeg niet geslaagd. We gingen door naar Haarlem om eigenlijk uiteten te gaan, tot we de Douglas binnen stapte en zagen dat alle MAC producten 21% korting hadden, dat konden we natuurlijk niet laten liggen en we sloegen onze slag!

De poeder Next to nothing: de lichtere kleur 

MAC heeft een nieuw soort poeder die gelijk dekt. Bij deze poeder heb je dus geen foundation nodig! Hoe makkelijk is dat? Kelly en ik kwamen eigenlijk voor een nieuwe lippenstift, maar we twijfelde over de kleur, vanwege onze huid. Het vrouwtje wat daar werkte deed deze poeder bij ons op en de lippenstift stond gelijk anders! Mooier. Hierdoor wilde we deze poeder ook hebben. Ze vertelde dat we er lang mee kunnen doen en dat het product mooi blijft zitten op het gezicht. Deze poeder is dezelfde kleur als het gezicht. Ik merkte toen ik het zelf opdeed dat ik helemaal niet zoveel poeder nodig had om mijn gezicht op te maken. Op de foto heb ik mijn poeder aangebracht zonder foundation als basis. Deze kost €29,-

De poeder Next to nothing; de donkere kleur 

Verder deed de medewerkster een donkere kleur bij onze contouren van het gezicht. Deze kleur is ongeveer 1 tot 2 tinten donkerder zodat je wat diepte in het gezicht kan creëren. De poeder breng je met een kwast in de vorm van een hart aan de zij kant van het gezicht. Een gedeelte van het voorhoofd in het midden, de zijkant van het gezicht, tot de kin. Een hartjes vorm. Als je het iets meer wilt doe je hetzelfde alleen dan in de vorm van een drie. Dan neem je nog een klein stukje wang mee. Deze kost €29,-

De poederkwast van MAC

De kwast is uiteraard van echte haren die zacht aanvoelt op de huid. Deze prikt of kietelt niet en je kan zacht de make-up aanbrengen. Door de grote van de kwast ben je snel klaar. De kwast heb je voor levenslang. Je kan hem één keer in de maand wassen met shampoo zodat de kwast mooi schoon en zacht blijft. Deze kost €50,- Het is even een uitgaven, wij schrokken ons ook kapot, maar het is voor levenslang en we leven maar 1 keer zeggen we maar!

Mijn nieuwe MAC lipstick: Giddy

Verder kocht ik de lipstick : Giddy. Dit is een mooie zachte kleur roze die mijn ogen liet stralen. Ik was niet gelijk weg van de kleur omdat ik wat rodere wangen heb kwamen die nog meer naar voren wat ik niet wil. Met de poeder zag je daar niks meer van en stond de lipstick erg mooi, dus ben ik overstag gegaan. Deze kost €19,50.

Mijn ervaring met de MAC producten

Ik vind de poeder erg mooi, en vooral makkelijk omdat ik zo klaar ben met het opmaken van mijn gezicht. Je hebt geen foundation of iets nodig om deze poeder dekkend te maken. De lipstick is ook erg mooi en mijn lippen blijven er zacht door ondanks dat ik droge lippen heb. De kwast is erg duur, maar al met al vind ik dit een top kwast; hij verhaard niet, en is erg zacht voor mijn gevoelige huid wat prettig aanvoelt. Dus wij zijn geslaagd!

Wat vind jij van de MAC producten?

Versterk je schoonheid met de producten van MAC!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *