Gisteren vond het allereerste bloggersevent van Cosmo Hairstyling IJmuiden plaats. Wij, als team Goya, mochten samen met 9 andere bloggers gedurende de dag kennis maken met nieuwe producten van beauty merken zoals: Zoya, Beau de L’Or en Floxia. Ook mocht iedere blogger een trouwe volger meenemen om samen een dagje te genieten bij Cosmo Hairstyling IJmuiden. Wij namen volger (en vriendin) Emma mee naar Nice To Meet You en in dit item vertel ik meer over deze dag. Lees je gezellig mee?

Nice to meet you!

Lifestyle Business Club en Cosmo Hairstyling IJmuiden staken de koppen bijelkaar en bedachten het “Nice to meet you”-event. Een event dat in het teken staat van netwerken en new items testen. Gisteren stonden met name de producten van Zoya, en de services van Cosmo Hairstyling IJmuiden in the spotlights. Altijd leuk zo’n bloggersevent, maar het speciale aan dit event is dat de bloggers hun trouwste volgers mochten meenemen. Zo krijgen niet alleen de bloggers een leuke dag maar ook de volgers. Super leuk voor zowel de bloggers als de volgers. Zoals ik al vertelde, namen wij Emma mee en dat was erg gezellig! Bij binnenkomst kregen we een glas prosecco en een cupcake. Een goed begin van de dag! Toen iedereen eenmaal aanwezig was, vertelde Denise, eigenaresse van Cosmo Hairstyling IJmuiden, het dagprogramma. We werden in kleine groepjes verdeeld en zo rouleerde we alle pitches af.

Floxia Paris

Emma en ik startte bij de pitch van het merk, Floxia Paris. Dit beautymerk bestaat sinds 2001 en is opgericht door Patrick Bugault. Het is van oorsprong een familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van dermo-cosmetische producten. Ik had nooit eerder van dit merk gehoord, dus ik vond deze pitch erg interessant. Naast de handige info, mochten we ook de verschillende lijnen van Floxia testen. Zo hebben zij een speciale lijn voor de vette, droge en de ouder wordende huid. Per lijn zijn er één a twee producten beschikbaar. Het assortiment is dan niet huge, maar ze hebben voor iedere doelgroep wat wils.

Aangezien ik tijdens de winterdagen erg last heb van een droge huid, ging ik voor de Floxia Hydrating Soothing Daycream. Deze crème zorgt er voor dat je huid hydrateert en de natuurlijke afweer van de huid versterkt. Ideaal voor mijn huid dus! Toen ik de Floxia Hydrating Soothing Daycream op mijn hand smeerde, merkte ik direct dat het fijn aanvoelt op de huid, prikt het niet, trekt het snel in en bovendien zit er geen parfum in. De crème is overigens niet alleen geschikt voor de handen en het gelaat, maar voor het gehele lichaam. Wil je dit product zelf testen? Neem dan gerust eens een kijkje op hun webshop, want wellicht is het ook iets voor jou!

Divine Sensation

Na de uitleg en het testen bij Floxia Paris, gingen we door naar de volgende pitch. Deze ging over Divine Senstation, een product dat is bedacht en ontwikkelt door Laurette Nijenbandring de Boer, CEO van schoonheidssalon Beau delor. De Divine Senstation is een unieke beauty spray die tegelijkertijd de huid licht aanspant, verfrist en verzacht met een natuurlijke glow.

Het unieke van deze spray met rozenaroma schuilt in de bijzondere combinatie van de diverse ingrediënten waaronder vele vitamines en cashmere. Hierdoor realiseert de spray meerdere werkingen tegelijkertijd. Door onder andere cashmere wordt de huid verzacht en verzorgd. Binnen enkele seconden voelt de huid zijdezacht, heerlijk fris aan en ziet u er stralend uit. Ook wij mochten dit testen en het is inderdaad erg fijn. We kregen een flesje mee om verder te testen, dus een uitgebreide review volgt!

Cosmo Hairstyling IJmuiden

Met zachte handjes en een stralende huid gingen we verder naar de derde pitch van het event. Time for Cosmo Hairstyling IJmuiden, whoop whoop! Iedereen mocht plaatsnemen in de stoel bij Cindy, René of Talina om vervolgens  voorzien te worden van een Cosmo Touch Up, een unieke stylingservice word je in 15 minuten perfect gestyled. Dit heb ikzelf al héél vaak laten doen, maar het blijft leuk! Voor Emma was het de eerste keer. Zij kreeg – net als ik – super mooie krullen in haar haar gedraaid. Nice!

Zoya 

Het laatste beautymerk waarmee we kennis mochten maken was Zoya. Dit is het allereerste vegan én dierproefvrije nagellakmerk dat giftige stoffen zoals tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars en DBP (dibutylftalaat) uit haar formuleringen heeft verwijderd. De lakjes van Zoya zijn in Nederland nog vrij onbekend, maar is al eens bekroond als de best houdbare natuurlijke nagellak door een onafhankelijk panel in het Women’s Health Magazine. Ik kende het merk al en mocht deze testen namens Danielle van Zoya. De bijbehorende review komt aanstaande vrijdag online. Evengoed deed ik mee aan deze toffe workshop, want tijdens de workshop werd uitgelegd hoe je je nagels met Zoya lakt en deze maar liefst twee weken mooi houd. Dit was erg leerzaam, maar vooral leuk om te doen!

Een dag voor in de boeken

Helaas komt er aan alles een einde. Zo ook aan dit waanzinnig leuke event! Zowel Emma als ik kijken terug op een zeer geslaagde dag. Het was super tof om nieuwe producten te leren kennen en testen. Bovendien vond ik het erg gezellig om andere bloggers in real life te leren kennen. Hopelijk volgen er nog heel veel Nice To Meet You events bij Cosmo Hairstyling IJmuiden, want oh Lord: het was een dag voor in de boeken!

Goooooodies!

Máár de napret ging nog door! Ja, ja! Naast alle hapjes, drankjes, wokshops en gezelligheid met alle bloggers en volgers, kregen we ook nog eens een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Té leuk! In de goodiebag hierin zaten verschillende items zoals: een vijl van Beyuna, een gift voucher van Cosmo, een Bazaar Magazine en nog veel meer handige items. Kortom, ik kan weer lekker tutten en testen!

Let’s talk! Welk van de merken spreekt jou het meeste aan?

It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *