New in: zwarte stoere biker boots van Sacha

Iedereen heeft een eigen style, in kleding, schoenen, accessoires, noem maar op. Woensdag had ik erg leuke laarsjes gezien bij de Sacha! Deze had ik twee jaar geleden al, maar was ik kwijt geraakt. Veel later vond ik ze weer terug en waren ze verroest en lelijk geworden dus kon ik ze helaas weggooien. Ik ging toen op zoek naar nieuwe maar ik kon ze toen nergens vinden. Tot ik twee weken geleden in Amsterdam liep met Kelly en ik ze weer zag staan! Die moest ik hebben! Dus woensdag had ik ze gekregen van mijn lieve vriend. I love it!

Echt leer

De laarsjes zijn van echt leer. Ik had ze ook bij Taft gezien, die waren een stuk goedkoper, maar dat was imitatieleer. Ik wilde natuurlijk wel echt leer dat loopt zoveel lekkerder. Dus hadden we ze bij Sacha gekocht. Ik had van tevoren op de site gekeken en zag dat alles van leer was. Yes!

De maten

Ik paste ze gelijk aan in maat 37. Die maat had ik altijd. Alleen zaten deze iets te krap. Hmm, dat liep toch niet zo lekker. De laarsjes zouden wel uitlopen, maar alleen in de breedte niet in de lengte. Dus vroeg ik een maat 38. Toen ik deze aanhad waren ze weer wat ruim. Nee hè? Dat overkwam mij weer, schoenen die me niet paste. Gelukkig stelde het meisje wat daar werkte voor om er zooltjes in te doen. Die koste vijf euro. Het waren niet de beste zooltjes maar daardoor paste mijn schoenen wel! Gelukkig maar! Dus wil je de schoenen kopen? Dan zou ik even naar de winkel gaan, want ze vallen wel wat klein. Ik wilde ze eerst online bestellen, maar blij dat ik dat niet had gedaan.

Het uitlopen

Uitlopen van de schoenen is belangrijk omdat het leer is en erg stijfjes. Je kan er gewoon een flink eindje op lopen, neem voor de zekerheid blarenpleisters mee! Maar je kan er ook wat natte kranten instoppen zodat ze al iets wijder zijn zodat ze wat soepeler zijn. Ik ben eigenwijs en kies voor de eerste keuze. Ik maakte een rondje door de stad al winkelend natuurlijk want ik ben een shopaholic! Goed voor mij, maar niet voor mijn portomonnee helaas! Maar ze zijn wel uitgelopen, en ik heb wel wat blaren. Auwie! Maar het is voor een goed doel!

Waar matchen de laarsjes mee?

De laarsjes staan natuurlijk erg mooi bij een zwarte broek. Ik ben gek op zwart, dus dat is voor mij goed meegenomen. Natuurlijk kan je alle kleuren broeken erbij dragen, maar ik vind zwart het mooiste. Wat ook erg leuk is is om de laarsjes te combineren met een leuk jurkje of een rokje. Vrouwelijk en door de laarsjes ook weer stoer! Daar houd ik van! En qua boven kleding gewoon een leuk shirtje met een lerenjasje! I love it!

Geslaagd of niet geslaagd?

Ja zeker geslaagd! Ik ben gek op leren laarsjes, ze lopen heerlijk en zien er ook nog super tof uit. Ik heb ook laarsjes zonder studs met twee ritsjes die lopen ook al zo lekker. Nu kan ik ze mooi afwisselen met die.

Tip: Smeer je lederen laarsjes of jasjes om de twee weken in met ledervet. Zo blijven ze mooi en kan je er langer van genieten. Weg met de falen kleur! Let er wel op dat je dit even in moet laten trekken. Dus doe het voor de zekerheid een avond van tevoren!

Kijk voor leuke schoenen op de site van Sacha en pas ze eventueel in de winkel en laat je adviseren. De laarsjes zijn te koop voor €110,-.

Living without shopping is no life.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *