Momenteel heerst er een nieuwe trend; de statement oorbellen. Deze opvallende eyecatchers voor in het oor waren een aantal jaar geleden al een absolute hit, maar verdween langzaam uit beeld. Gelukkig zijn ze nu weer terug van weggeweest, en daar ben ik als sieradenliefhebber héél blij mee! Ik droeg ze in het verleden namelijk non stop. Ik had oorbellen met grote bloemen, creolen met opvallende stenen en knopjes met reuze diamanten. Jup, we kunnen wel stellen dat ik een heuse collectie had! Mijn geluk kan dan ook niet meer op, want ik het nu weer geheel verantwoord om mijn statement oorbellen collectie uit te breiden. En dat deed ik dan ook. Big time!

I love statement oorbellen

Het afgelopen weekend gingen Gaby en ik weer eens ouderwets shoppen in onze favoriete shopstad, Haarlem. We liepen H&M in om even heerlijk rond te snuffelen. Al snel kwamen we bij de grote accessoireschafdeling terecht. Dat is voor ons het walhalla! Schoenen, tassen, sjaalen en uiteraard een heleboel sieraden rijen lang. In één van de stellingen vond ik een paar zwarte statement oorbellen, en ja hoor… Ik was opslag verliefd!

En dit zijn ze dan; mijn nieuwe juweeltjes! Hoewel ik tegenwoordig meer fijne sieraden draag, blijf ik statement oorbellen toch onwijs leuk vinden. Ze zijn namelijk goed te combineren met een basic shirtje en een jeans. Vrij basic, en zo stelen je oorbellen de show. Super leuk toch?

Laten we de oorbellen eens onder de loep nemen. De voorzijde van de oorbel is voorzien van een setting met daarin een paar bruine/zilveren fake diamanten in diverse vormpjes. Daaraan vast zitten drie zwarte kwastjes gemonteerd, die los bengelen. De achterzijde van de oorbellen is voorzien van een knopje, die netjes in het zwart afgewerkt is. Nice!

Wanneer ik de oorbellen in doe, sluiten ze onwijs mooi aan. Ze lijken op het eerste gezicht wat zwaar van gewicht, maar dat is niet zo. Ze zijn juist heel erg licht en daarom prima te dragen zonder je last krijg van hangende en pijnlijke oorlellen. Niet geheel onbelangrijk!

Hoewel ik al een heleboel statement oorbellen heb, kon ik dit paar van H&M niet laten liggen.  Ik bedoel, look at them! They are goreous! Sommige mensen vinden deze rage wellicht wat ordinair, maar combineer ze dus met een zwart of wit basic shirt, een simpele jeans en een hoge staart naar achteren, en je oorbellen doen de rest! So let them rock!

De prijs en de verkooppunten

De oorbellen kosten €9,99 en zijn (online) verkrijgbaar bij H&M.

Wat vind jij van statement oorbellen?

We’re starting to make a statement.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *