Oops, I did it again! Ik bracht opnieuw een onverwachts bezoekje aan de budgetvriendelijke winkel, Action. Het was weer hetzelfde liedje: ik had helemaal niets nodig, en toch loop ik naar binnen. Maar jeetjemineetje, wat is het ook verdomd lastig om de verleiding te weerstaan. Helemaal als je dan toch in de buurt bent. Oké, eigenlijk mag ik niet klagen, want ik kwam er dit keer goed vanaf. Ik kocht namelijk alleen twee luxe notitieboekjes inclusief een pen. Benieuwd naar de boekjes? Swipe down, down, down!

De luxe notitieboekjes van Action

Mensen die mij langer kennen, weten dat ik dol ben op notitieboekjes. Ik bedoel ze zijn niet alleen erg leuk, maar ook heel handig om te hebben. Bijvoorbeeld voor school, werk of projecten. Normaal gesproken heb ik dan ook een voorraadje, maar die is zowaar echt op. Het blauwe notitieboekje uit de vorige Action shoplog is al ook een poosje in gebruik, dus een goed excuus om een paar nieuwe in te slaan. Vind je ook niet?

Toen ik voor de schappen stond, trok de mooie verpakking van de notitieboekjes gelijk mijn aandacht. De boekjes zitten namelijk verpakt in een donkerblauw doosje met een plastic hoes. En zeg nou zelf, dat ziet er best luxe uit! Ik vind het in ieder geval erg netjes ogen, en hiermee laat Action zien dat ze op sommige fronten zeker qua kwaliteit vooruit gaan. Het pluspunt van zo’n luxe verpakking vind ik trouwens dat je op deze manier voorkomt dat het notitieboekje bij voorbaat al ezelsoren bevatten of vies zijn. Het nadeel daarentegen is dat je niet vanaf de buitenkant kunt zien of er lijntjes in staan. Je zou de verpakking dus moeten openen, en dat is niet mogelijk.

De A5 boekjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Ik koos voor een mintgroen boekje met de tekst ‘my thoughts’. Daarnaast nam ik een marmer exemplaar mee naar huis waarop ‘great ideas’ staat. Beide boekjes zijn in de kleuren waar ik persoonlijk heel erg van houd. De kaften zijn stevig en gemaakt van kunstleder. Althans zo voelt het. Om een boekje te openen, dien je eerst het elastiekje te verwijderen naar de achterkant. Praktisch! Een ander leuk detail aan het boekje is het lipje aan de rechterzijde van het boekje. Hier kun je de bijbehorende pen aan vastmaken. Héndig! Het probleem dat je de bijbehorende pen kwijt bent, is daarmee verleden tijd. Top!

Bij het openslaan van de notitieboekjes zie ik dan eindelijk de inhoud. Yes, ze bevatten donkere schrijflijntjes, en ik schat dat er zo’n 250 bladzijdes in zitten. Genoeg ruimte om to do lijstjes of verhalen in kwijt te kunnen. Het mint groene boekje met de tekst wil ik graag gebruiken als dagboekje voor 2018. Hetzelfde idee zoals ik omschreef in mijn vorige Action shoplog. Niet gelezen? Klik dan op deze link.

Het marmeren boekje daarentegen wil ik gaan gebruiken als to do list voor de blog. Ik barst namelijk van de nieuwe ideeën, en die wil ik graag opschrijven voordat ik ze misschien vergeet. Dat zou zonde zijn! Daarnaast wil ik in het marmeren boekje een planning maken en statistieken bijhouden, zodat ik alles in een overzicht heb en resultaten kan meten. Hoe ik dit exact ga aanpakken, weet ik nog niet. Dus mochten iemand nog handige tips hebben, ze zijn meer dan welkom!

De pennen

Naast een notitieboekje zit er ook nog een handige schrijfpen in de verpakking. Hoe bedoel je handig? Bovendien matchen ze perfect bij de luxe boekjes. Ze hebben gouden details, schrijven blauw en liggen lekker in de hand, maar zijn niet heel erg stevig. De pennen zijn in tegenstelling tot het boekje van mindere kwaliteit. Maar ach, dat mag je eigenlijk ook niet verwachten voor een prijs van €3,19.

Let’s talk! Wat vind jij van deze luxe notitieboekjes van Action?

Find joy in the ordinary.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *