Een poosje geleden deelde ik een item over mijn ervaring met wimperextensions. Zoals je hebt kunnen lezen, is het mij zeer goed bevallen. Met name het volle en lange wimpereffect was ontzettend verslavend. Maar sinds een paar weken heb ik ze toch laten verwijderen. Waarom? Omdat het bijvullen op ten duur toch best veel centjes kost. Om toch het extra lange wimpers effect te houden, ging ik op zoek naar een geschikte mascara. Ik kocht High Impact Curling Mascara van het merk Clinique. Inmiddels heb ik het product optimaal getest, en vandaag deel ik graag mijn ervaring. Lees je mee?

Clinique High Impact Curling Mascara

De naam ”High Impact Curling Mascara” van Clinique heb je misschien wel eens voorbij zien komen, terwijl je aan het swatchen was bij winkels zoals Douglas of ICI Paris. Dat kan best kloppen hoor, want dit product is geen nieuw item uit hun collectie. Integendeel, het product ligt al zeker drie jaar in de schappen. Maar aangezien ik al jaren één lievelingsmascara heb, pakte ik altijd gemakkelijk naar de High Lengths Mascara van Clinique. Toch koos ik dit keer voor de High Impact Curling Mascara, omdat ik er hele goed verhalen over hoorde.

Laat ik beginnen met de verpakking. Altijd leuk om over te klesten! De High Impact Curling Mascara zit, zoals je kunt zien, verpakt in een licht gekleurd, kartonnen doosje. Het uitstaling van de buitenkant is vrij basic, zoals we gewend zijn van het merk. De verpakkingen zijn bij Clinique bijna allemaal hetzelfde, wat weer een eenheid creëert. Yes, I like that! Op de verpakking zelf staan details zoals; de naam van de mascara, de bijbehorende kleurcode, informatie over de fabrikant, de gebruikte ingrediënten en natuurlijk het inhoud van de huls.

Maar wat zit er in het kartonnen doosjes? Nou, deze blauwgrijze huls met zilveren details en dop! Is het geen beauty?Oké, in tegenstelling tot andere mascara’s, zoals Essence is dit exemplaar vrij rustig. Maar goed het gaat uiteindelijk toch enkel om de inhoud van het beestje. So let’s give it a try!

Bij het opendraaien van de grijze huls werd dit direct blij verrast door dit grote borsteltje zichtbaar. Oh, jaaa ja! Daar word ik heel, heel, heel blij van want zoals onze volgers weten, ben ik groot fan van grote borsteltjes omdat je dan snel klaar bent. Daarom scoort deze mascara nu al vette, dikke pluspunten. Bovendien bevat de mascara een rond borstel met fijne haartjes, waarbij vooral is gedacht aan het gebruikersgemak. Top! Je hoeft in principe maar één simpele beweging te maken in plaats van alle hoekjes rondom je oog af te gaan. De naam High Impact Curling is daarom erg toepasselijk!

Tijdens het aanbrengen van de zwarte mascara, merk ik dat het gekromde borsteltje ieder wimpertje meeneemt, en tegelijkertijd mijn wimpers omhoog duwt. Hiermee creëer ik in een poep en een scheet dé perfecte en opvallende krul in mijn wimpers. Ideaal gewoon! Bovendien heb ik nu bijna evenveel volume als mijn wimperextensions destijds, dus leg die wimperkruller maar weer terug je lade in. Dat is namelijk niet nodig. Bye, bye, zwaai, zwaai!

Wat mij tijdens het testen verder opvalt is dat de mascara vrij nat is. Hierdoor is hij mooi vloeibaar van textuur, en zorgt voor dat spectaculaire resultaat. Wees niet bang dat je nu een paar minuten moet wachten totdat het droog is, want binnen een paar seconde kun je zonder vlekken of strepen weglopen (zo blijkt uit de praktijk). Overigens heb je in principe maar twee á drie laagjes nodig voor een volledige dekking. Toch breng ik met feestjes een extra laagje aan voor het ultieme effect.

Voor- en na foto (sorry, voor de slechte kwaliteit. Nieuwe foto’s zijn in de maak!)

Nadat ik de mascara had aangebracht, heeft het meer dan tien hele uren goed gezeten. Wat een prestatie! Er was echt geen sprake van klontjes, korreltjes of andere ongemakken rondom mijn oogleden na een lange dag. Integendeel! Het zat nog net zo goed als vanaf het moment dat ik het aanbracht. Oh, meiden gaat jullie beautyhartje nu ook al sneller kloppen?!?

Conclusie

Ik was al jaren fan van dit merk, maar opnieuw hebben ze me weer een heel blij meisje gemaakt. Ondanks ik al zeer tevreden was over de High Lengths Mascara van Clinique ben ik toch nog een tikkeltje gelukkiger met deze mascara. Ja, dit is momenteel zeker mijn nummer 1 mascara. Het is zo’n fijn product, want het is makkelijk in de omgang en binnen een paar seconde heb je volle, zwarte en gekrulde wimpers. Bovendien vind ik het zeker een pluspunt dat je niet op de einde van de dag als een pandabeer rondloopt bij het verwijderen van het product. Je kunt het er zo met warm water afhalen, dus je hebt geen reinigingslotion nodig. Bovendien is deze mascara ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen, want hij is getest op verschillende allergiene en is ook nog eens parfumvrij. Yay, wat een top product is dit!

De prijs en verkooppunten

De Clinique Mascara High Impact Curling is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Het product kost €26,00 per stuk, en bevat een inhoud van 8 ml. Je kunt deze mascara onder andere kopen bij Douglas en ICI Paris.

Vertel! Zou jij overwegen om deze mascara te testen?

Veel liefs, Kelly

Mascara makes everything better.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *