New in: betaalbare bikini’s van C&A

Whoohoo! Nog een paar nachtjes slapen en dan vertrek ik met Gaby naar Ibiza! We kunnen niet wachten om eindelijk de bohemian sfeer te proeven. Bovendien kijk ik er ook naar uit om heerlijk aan de witte stranden te liggen. Speciaal voor de vakantie kocht ik twee nieuwe bikini’s bij C&A. Ben je nu benieuwd hoe ze eruit zien? Kijk dan snel verder!

Van een topjes naar bikini’s

In eerste instantie ging ik op pad voor een paar basic topjes. Deze koop ik meestal bij H&M, omdat ze heerlijk om je lijf zitten. Helaas hadden ze mijn maat niet op voorraad. Vet balen! Ik liep daarom verder de stad in, want ik moest en zou een paar topjes scoren. Ik bezocht onder andere C&A, een winkel die ik eigenlijk nooit bezoek. Ook zij hadden jammer genoeg niet wat ik zocht, maar wél twee hele, hele leuke bikini’s. Even passen dan maar!

Hoewel ik een verschrikkelijke hekel heb aan bikini’s shoppen, gaf ik het toch een kans. Ik vind de meeste bh’s niet comfortabel zitten door het driedubbele matras dat erin zit. Ook kruipen er veel broekjes op onaangename plekken. Super vervelend! Toen ik het kleedhokje in ging, had ik dus weinig hoop. Maar geheel onverwachts, wandelde ik het hokje uit met een smile van oor tot oor! De bikini’s van C&A zitten namelijk super! Geen push up of andere poespas. Nee, gewoon pico bello in orde! Halleluja!

Bikini 1; Classy Turquoise

Tadáá! Dit is mijn eerste aanwinst; een turquoise bikini. Het is een voorgevormde top met gewatteerde cups en vormgevende beugels. Ik vind een bikini met beugels het fijnst zitten, omdat het stevig om de borsten zit. De bikini is gemaakt van een prettige, elastische microvezelkwaliteit en heeft een draperingen bij het middenstuk. Wat mij opvalt aan de bikini is dat er aan de achterzijde een haaksluiting zit. Normaal gesproken zou ik dat niets vinden, omdat het snel los kan gaan. Maar deze sluiting zit muurvast, so no worries!

Bij de top hoorde deze bijpassende bikini slip. Het is een basic modelletje, die het geschikt is voor mijn ronde heupen. Wat ik met name erg prettig vind aan de slip is dat hij niet naar boven trekt of vreemd gaat zitten. Dit komt door de brede zijstijlen en het stretchachtige materiaal. Deze twee aspecten zorgen ervoor dat alles mooi op zijn plek blijft zitten. Ideaal dus!

Bikini 2; Basic Black

Daarnaast kocht ik deze zwarte basic bikini. Opnieuw koos ik voor een model met gewatteerde cups en vormgevende beugels. Ook dit item is gemaakt van een elastische materiaalmix en heeft in de lengte verstelbare bandjes. In het middenstuk van de top zitten een paar touwtjes voor de sier en dat vind ik echt super tof!

Het tweede bikini broekje is in principe identiek aan de slip van de eerste bikini. Het heeft alleen een andere kleur. Toch lijkt dit broekje een verkleinend effect te hebben door de donkere kleur. Maar het zou ook goed kunnen komen door de elastische beenuitsparingen, waardoor hij niet strak om je billen zit.

Bikini’s voor een betaalbare prijs!

Het mocht wel duidelijk zijn dat ik super blij ben met mijn aankopen. Ik heb eindelijk een winkel gevonden, die kwalitatieve bikini’s verkoopt en dat voor een schappelijk prijsje. In totaal was ik ongeveer €35,- kwijt. Dat zijn de betere prijzen! Bovendien vind ik het nu eindelijk eens leuk om bikini’s te kopen, want deze items zitten als gegoten. Kortom: ik ben zeer tevreden over de bikini’s en beoordeel ze met een YAY!

Waar koop jij graag je zwemkleding?

A bikini can’t solve everything, but it’s a good start.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *