New in: High Heels Black van de webshop Style Woerden

Het is weer zover! Ik had weer een jeukende portemonnee en zag deze leuke laarsjes voorbij komen op Facebook. Ik kwam op de leuke Facebookpagina van Style Woerden en zag dat ze daar de leuke laarsjes hadden die ik zocht; De high heels black! Supperrrr!

De webshop

De webshop ziet er leuk en overzichtelijk uit. Ze hebben zoveel schoenen, dat er voor ieder wat wils bij zit. Laarsjes, pumps, sneakers, noem maar op. Naast de leuke schoenen hebben ze ook nog hippe kleding en mooie sieraden. Dit alles voor een leuk prijsje. Ook hebben ze vaak sale, of leuke acties via Facebook, dus houd hun Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Het bestellen en bezorgen

Ik koos voor de laarsjes met de hakken. Ik deed ze in mijn winkelwagen en rekende af. Daarna kreeg ik een e-mail toen het geld binnen was en wat ik besteld had. Ook kreeg ik een mail met dat het product verzonden was. Alleen kreeg ik hier geen code bij om de bestelling te volgen, dus wist ik niet wanneer het binnen zou komen. Dat was wel wat lastig met oog op mijn werk, maar het is goed gekomen want de volgende dag had ik ze al in huis na het bericht dat ze verzonden waren. Dus begon ik enthousiast met uitpakken.

High Heels black

En… ze waren net als dat ik had verwacht. Er zit een hak onder van ongeveer 10 tot 12 centimeter met aan de voorkant van de schoen een plateauzool. Dat is wel zo makkelijk met lopen aangezien ik niet zo vaak op hakken loop is het anders redelijk hoog. Door de plateauzool is de hak wat kleiner, maar oogt het wel weer hoog. De zool is van rubber, de binnen en buiten kant van plastic maar het ziet eruit als een soort fluweel. Verder zit er een rits in de laarsjes zodat deze makkelijk aangaan.

Love it?

Yes! Ik ben gek op deze laarsjes. Qua uiterlijk zien ze er super leuk en sexy uit en ze lopen ook nog lekker. Dus ben je geen hakkendrager zoals ik? Dan zijn deze alsnog geschikt voor jou. De maat viel goed en ze zitten goed. Ook kan je de laarsjes dragen naar verschillende gelegenheden. Met kerst zijn ze leuk, maar ook als je uiteten gaat, of onder een leuke jeans, ze zijn veelzijdig te combineren wat fijn is, want dan kan je ze veel dragen. Deze laarsjes zijn te koop voor €34,99. Daar komt nog wel bezorgkosten bij die bedragen ongeveer €4,95.

Wat voor laarsjes vind jij leuk?

We are more confident with lovely heels.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *