New in: Fringe Snowboots van Jacky Luxury

Sinds gisteren kleurt heel Nederland wit door de sneeuw. En dat vind ik stiekem wel erg leuk. Hoewel ik een extreme koukleum ben, vind ik het absoluut niet vervelend of erg als er witte vlokken uit de hemel komen vallen. Integendeel! Het liefst wandel ik met mijn zusje door het bos om een sneeuwpop te maken. En daarna warme chocolademelk met slagroom drinken bij de open haard. I love it! En de kou? Ach, dat stelt niet meer zoveel voor met mijn nieuwe winterboots van Jacky Luxury.

Fringle Winterboots van Jacky Luxury

Ongeveer twee weken geleden ging ik samen met mijn moeder naar een Sample Sale van het bekende kledingmerk Jacky Luxury. Een merk waar ik persoonlijk erg dol op ben. En dat blijkt als ik in mijn volle kledingkast open trek. Ik heb bijvoorbeeld drie winterjassen van het merk, diverse shirtjes, truien, vesten en jeans niet te vergeten. En na het shoppen bij de Jacky Luxury Fall Winter Sample Sale mag ik tevens deze stoere snowboots aan mijn “bescheiden” collectie toevoegen. Yay!

En dit zijn ze dan: mijn nieuwe winterboots van Jacky Luxury. Ik zag ze staan en was opslag verliefd. Zoals jullie weten ben ik dol op de bohemian style. Het liefst loop ik dan ook de hele dag in een mooie kanten jurk met lange franjes. In de zomer is dat natuurlijk geen probleem, maar tijdens de winter uiteraard een ander verhaal. Maar deze boots zorgen er toch voor dat ik tijdens de winterdagen een beetje het boho gevoel krijg.

Deze stoere schoenen hebben namelijk franjes, kralen en een band met een opdruk. Daarnaast is de schoen mooi afgewerkt met sticksels en grote labels met het merk er op. De zool is van plastic en heeft een grof profiel, wat heel fijn is tijdens deze winterse omstandigheden.

De schoen is verder grootendeels van suede gemaakt. Een stof die bekend staat om snelle schade als het nat wordt. Daarom heb ik ze ingespoten met een speciale spray tegen waterschade. Zo kan ik er langer van genieten!

De schoenen zijn overigens verkrijgbaar in twee winterse kleurtjes: zwart en army green. Omdat ik al een paar zwarte Uggs heb, koos ik dit keer voor de kleur groen. Mijn moeder nam ze wel in het zwart.

Bij het passen van de schoenen, voel ik gelijk dat ze super comfortabel aan mijn voet zitten. De voering is heel zacht en daarmee maken ze mijn voetjes super duper warm. Nice! En ook tijdens een lange en koude wandeling over het strand van IJmuiden, bieden de boots mijn voeten precies wat ze nodig hebben: warmte en stevigheid. Kortom: ik overleef deze koude winterdagen wel met mijn super stoere en cosy winterboots van Jacky Luxury!

De Fringle Boots van Jacky Luxury komen uit de wintercollectie van dit jaar en kosten zo’n €129,95 per paar. Ze zijn online verkrijgbaar, maar wees er snel bij want ze vliegen de webshops uit!

Let’s talk! Wat voor schoenen trek jij het liefst aan tijdens de koude en gure wintermaanden?

Walking in a winter wonderland.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *