New in: Cha boots & bag

Twee weken geleden deed ik enthousiast mee aan de Facebook winactie van het schoenenmerk Cha. De designer en founder van de label, Alisha Staats, gaf ter gelegenheid van haar verjaardag een paar sneakers en een shopping bag weg. Dubbel feest dus! Een paar dagen later kreeg ik geheel onverwachts een berichtje met het goede nieuws dat ik het prijzenpakket had gewonnen. Oh yeah! Inmiddels heb ik mijn prijs in ontvangst genomen en vertel ik graag over mijn nieuwe items! Lees je gezellig mee?

Over Cha

Wellicht heb je de naam Cha wel eens voorbij zien komen op de blog. Ik ben namelijk groot fan van Alisha’s designs. Het label staat voor vrijheid, vrouwelijkheid en cultural pride. Deze drie aspecten vind je ook terug in de ontwerpen. Je kunt de handgemaakte schoenen herkennen aan de luxe etnische details en de bohemian style. I love it! En hoe? Ik heb inmiddels zeven paar in mijn schoenenkast staan, en yes! Nu kan ik ze aanvullen met nummertje acht.

Let it fringle!

Dit zijn ze dan; mijn nieuwe juweeltjes! De Fringle Sneakers – want zo heten ze – komen uit de Flash collectie. Deze lijn is geïnspireerd op de reizen van Alisha. Tijdens haar trips all over the world maakte ze kennis met natuurlijke tinten en texturen die de schoonheid van de aarde weerspiegelen. Deze details zijn verwerkt in alle items uit de lijn, waaronder deze sneakers ter waarde van €179,-.

De sneakers zijn handgemaakt van boterzacht suède in een zachte natuurtint. Ze hebben vrolijke franjes rondom de enkel. Daarnaast zit er boven de franjes een band met gevlochten veters voor de boho-vibe. Het zijn schoenen voor de lente en zomer. Helemaal te gek om te combineren met een leuk jurkje, en et voila. Je hebt een setje voor het festival seizoen.

Behalve de looks vind ik comfortabele schoenen ook een must. Ik heb de sneakers nu een paar keer gedragen en – net als mijn andere Cha boots – lopen ze heerlijk! De binnenzool is gemaakt van leer en de buitenzool is gemaakt van rubber. Bovendien zit de schoen goed om mijn voet en glij je er niet uit. Met de bruine veters kun je de sneakers vastmaken en ben je ready om te rocken. So let’s fringle!

Shopper

Naast de sneakers kreeg deze mazzelkont ook nog een gigantische shopper. Whoohoo! Net als de sneakers komt de shopper uit de Flash spring and summer collectie 2017. De tas is gemaakt van hoogwaardig suède en heeft een beige kleur. Hij heeft een ideaal formaat voor dagelijks gebruik, maar door de kleur ben ik daar niet zo happig op. Ik ben namelijk veel te bang dat de tas vies wordt. Ik heb hem daarom voor de zekerheid even ingespoten met een speciale spray. Hopelijk helpt dat, want ik wil hem natuurlijk wel gaan gebruiken.

Op de voorkant van de tas is het logo gebrand en de achterzijde is blanco. De tas bevat leren handvaten en zijn bevestigd door middel van gevlochten veters. Dit vind ik een mooi detail. Nog een pluspunt aan de shopper is dat er aan de binnenkant van de tas een ruime vak met zilveren ritssluiting. Je kunt zowel in de tas als het zijvakje veel spullen kwijt. Deze tas is gewoon gemaakt voor mij, omdat ik altijd ruimte te kort heb ik mijn tas.

Conclusie

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik oh so grateful ben dat ik dit waanzinnige prijzenpakket heb gewonnen. Op het moment dat ik hoorde dat ik de winnares was, maakte ik een gewoon vreugdedansje. Zo blij! Schoenen én een tas. Ge-wel-dig! Toen ik het pakket thuis kreeg, pakte ik gelijk alles uit. Sindsdien heb ik zowel de tas als de schoenen elke dag met plezier gedragen. Ik kan niet anders zeggen dat beide items van goede kwaliteit zijn en ook  fashionable. Ze passen helemaal bij mij. Kortom; ik ben heel blij met deze schoenen en tas als aanvulling op hetgeen wat ik al heb.

Wil jij ook één van deze items bestellen of ben je benieuwd naar de rest van de CHA-collectie? Neem dan eens een kijkje op hun website. Daar staan nog véél meer juweeltjes uit de collectie. Maar pas op! Wanneer je één keer een paar koopt, wil je niets anders meer. Geloof me, ik spreek uit ervaring. Hihi 😉

Welk item vind jij het leukst? De schoenen of de tas? Laat jouw mening achter in de comments!

Calling all free spirits – CHA

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *