Laatst had ik mijn poeder van MAC opgemaakt en moest ik een nieuwe halen bij de Douglas. De medewerkster vroeg of ik ook een foundation erbij wilde kopen omdat de poeder dan meer dekt. Ik twijfelde daarover dus gaf ze me een klein potje zodat ik een keertje de foundation kon proberen. Dus dat was erg aardig. Ik kocht de poeder voor €29,99. Het is even een uitgave maar je doet er lang mee en het zit super mooi. Hier schreef ik een tijdje geleden een review over.

De next to nothing medium plus foundation

De foundation is te vergelijken met een BB-cream. Hij geeft zowel kleur als verzorging. Ik heb bij normale foundation altijd een beetje een stijf gevoel aan mijn gezicht. Bij BB-cream is het nog soepel en het ziet er natuurlijk uit omdat het niet helemaal in één keer dekt. Dit hoeft ook niet voor mij. Ook is dit niet zo bij de foundation van MAC, maar met de poeder in combinatie is deze perfect natuurlijk! De foundation kost €32,-. Ook dit is redelijk prijzig in vergelijking met andere producten. Maar je wordt voor dit geld wel goed geholpen. De medewerksters van Douglas helpen je met het uitkiezen van de kleur en doen deze bij je op zodat je zelf kan zien hoe het staat. Zo kan je ook nog kleurtjes lipstick combineren, want ook de kleuren lipstick van MAC zijn zeer verslavend!

Alleen met de foundation.

Hoe kan je de foundation het best aanbrengen?

Ik bracht altijd mijn foundation met mijn vingers aan, ik gebruikte nooit een kwastje of spons. Maar toen ik het een keer ging proberen was dit toch wel makkelijk! Ik gebruik nu een foundation kwast met stevige haren. Ik doe eerst één pompje op mijn hand die ik niet gebruik. Zo kan je wat zuiniger doen met het product en breng je niet te snel te veel aan. Anders krijg je een soort ”masker”. Ook is het belangrijk om de juiste kleur te nemen. Je eigen huidskleur.
Doe je kwast of sponsje een beetje in de foundation wat je op je hand had aangebracht en verdeel het over je gezicht. Zet een paar lichte strepen op de wangen, kin, neus en voorhoofd. Zo kan je het makkelijk verdelen. Daarna smeer je het uit op je gezicht. Vergeet niet een klein stukje van de hals mee te nemen. Daarna doe je een klein laagje poeder erop en tada, een natuurlijke teint! Nu ben je klaar voor de rest van de make-up aan te brengen.

Met de foundation en de poeder.

Do I love this?

Ja, ik zou niks anders willen. Ik vind de make-up van MAC sowieso super mooi en het blijft in vergelijking met andere make-up lang zitten. Het geeft een mooie natuurlijke teint en met combinatie met een mooie lippenstick staat het super mooi. Verwen jezelf eens en probeer wat make-up van MAC! Nu weet je ook iets wat je kan vragen voor de kerst 😉 !

De gehele make-up look. Met de MAC lipstick: matte Persistence.

Gebruik jij make-up van MAC?

Be your pretty self.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *