Het lijkt nog even te duren, maar voor je het weet staat de kerst voor de deur. Persoonlijk kan ik niet wachten tot het zover is. Dit komt niet alleen doordat ik kerst zo gezellig vind, maar ook doordat diverse make-up en verzorgingsmerken met speciale producten komen, oftewel de kerstcollecties. Zo brengt MUA – Make Up Academy – de Metallic Glitz Liquid Lipstick uit. Dit is een vloeibare lipstick die je lippen een stralende kleur geeft. Ik mocht deze limited edition testen, en vandaag vertel ik jullie met liefde wat ik er van vind. Kijk je gezellig mee?

Rock metallic lips this party season!

Het is je vast niet ontgaan dat dit seizoen alles draait om de metallic looks in zowel beauty- als modeland. Het cosmeticamerk MUA kon daarom niet achterblijven. Als speciaal extraatje komen zij met de Metallic Liquid Lipstick. MUA heeft een lipstick ontwikkeld die een metallic glans formule heeft en een volledige dekking met super pigmentatie biedt. Hoewel ikzelf nooit een rode lipstick draag, sprak de MUA Luxe Metallic Glitz Liquid Lipstick mij erg aan. Vooral door de zogenaamde metallic formule. So let’s try!

dsc_0366

Het product oogt op het eerste gezicht vrij basic voor een limited edition. De MUA Luxe Metallic Glitz Liquid Lipstick zit verpakt in een vierkante huls. Op de plastic huls staat in gouden letters ”Limited Edition”. De dop heeft een gouden metallic look en bevat de tekst ”MUA LUXE”. De MUA-fans onder ons zien gelijk dat de verpakking sprekend lijkt op de basic collectie. Ik vind de verpakking daarom niet heel spannend, en zeker niet voor een limited edition. Ondanks dat de MUA Luxe Metallic Glitz Liquid Lipstick geen super deluxe uitstraling heeft, is het een prima budgetproof verpakking.

image

Maar beoordeel een boek niet op zijn kaft, want bij het opendraaien van de dop word ik blij verrast door een luxe sponsapplicator. Deze handige applicator zorgt er voor dat je de gloss heel snel en nauwkeurig kunt aanbrengen. En inderdaad, het aanbrengen van de vloeibare lipstick gaat erg gemakkelijk.

dsc_0396

Daarnaast ben ik erg te spreken over de intense pigmentatie van de lipstick. Slechts één laagje is voldoende voor een volledige dekking. De beloofde metallic formule is duidelijk aanwezig, want mijn lippen hebben na het aanbrengen van de lipstick een prachtige metallic glans. Dit komt door het subtiele glittertje die in de lipstick zit verwerkt. Persoonlijk moet ik nog erg wennen aan de rode kleur, maar het staat eigenlijk best chique. De MUA Luxe Metallic Glitz Liquid Lipstick is daarom niet alleen perfect voor kerst, maar ook voor een vurige date.

dsc_0388

Het enige nadeel dat aan de MUA Luxe Metallic Liquid Lipstick zit, is dat hij na het aanbrengen in de fijne lijntjes rond mijn lippen gaat zitten. Vooral nu ik last heb van droge lippen. Door de rode kleur is dit helaas goed zichtbaar. Nadat de gloss niet meer vloeibaar is – dit gaat best snel – probeer ik de lipstick met een wattenstaafje weg te werken. Helaas werkt dat niet en blijft de lipstick in de lijntjes zitten.

image

 YAY or NAY?

Ondanks dat de lipstick in de fijne lijntjes van mijn lippen gaat zitten, vind ik het toch absoluut een musthave voor de feestdagen. Deze rode rakker is voor mij vrij heftig en een tikkeltje intens, waardoor ik hem zelf niet zo snel had uitgekozen. Toch vind ik hem niet misstaan. Het is weer eens wat anders dan een gewone lipstick.

Het meest verrassende aan deze limited edition vind ik de ondoorzichtige, metallic glans formule die een volledige dekking biedt. De vloeibare lipstick blijft ongeveer een ochtend mooi en comfortabel zitten. Bovendien ruikt hij ook nog eens heerlijk zoet. Dit alles bij elkaar maakt het een fijn product. Ik beoordeel de MUA Luxe Metallic Glitz Liquid Lipstick dan ook met een YAY!

dsc_0373

De prijs en verkooppunten

Deze limited edition ter waarde van €4,99 ontvang je gratis bij aankoop van minimaal € 7,99 aan MUA-producten bij Kruidvat. Uiteraard kun je de MUA Luxe Metallic Glitz Liquid Lipstick ook los kopen in de winkel of online.

Wat vind jij van de MUA Metallic Liquid Lipstick?

Veel liefs, Kelly

Lips without lipstick are like cake without frosting.

blogpost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *