Mooie wittere tanden en gezond tandvlees dankzij de Oral B 2500 elektrische tandenborstel

Het blijft iets vanzelf sprekends, een goede verzorging voor de tanden. Maar dit is nog niet zo eenvoudig want er zijn zoveel tandenborstels, tandpasta’s, en spoelingen op de markt! En dan nog maar te zwijgen over wat voor merken ze allemaal hebben! En wat wil je, wil je elektrisch poetsen of met een handtandenborstel? Gaby koos voor de blitse Oral B elektrische tandenborstel 2500!

Waarom kies ik voor elektrisch poetsen?

Ik kwam een keer bij de tandarts voor controle en alles zag er netjes uit, maar… achter mijn achterste kiezen zat nog wat tandplak. Daar kwam ik niet goed bij met een handtandenborstel dus raadde hij een elektrische tandenborstel aan omdat deze een kleiner kopje heeft.

Waarom koos ik voor deze elektrische tandenborstel in plaats van een gewone?

Deze tandenborstel heeft twee verschillende standen. De eerste is om het gebit te reinigen. De tweede is voor een goede verzorging voor het tandvlees. Ik poets normaal vaak te hard over mijn tandvlees waardoor het vaak rood werd of op trok. Dus sprak een tandvlees stand mij wel aan! Ook zit er op deze tandenborstel een speciaal borsteltje met een 3D white functie. In het midden van het borsteltje is een soort rubber stukje die ervoor zorgt dat de tanden witter worden. Natuurlijk kunnen er ook normale of andere borsteltjes van Oral B op. Wat ik ook een groot pluspunt vind is dat de hij lang mee gaat qua batterij. Na ongeveer een week poetsen hoeft hij pas weer opgeladen te worden.

Het gebruik

Er zit één knop op, als je deze indrukt begint het eerste programmaatje. Het reinigen van de tanden. Dit duurt twee minuten. Om de 30 seconden schokt hij even zodat je de binnenkant van je onderste tanden kan poetsen daarna begin je aan de bovenkant en als die dan voor de laatste keer schokt de binnenkant van de bovenste tanden. Zo vergeet je niks. Als je nog een keer op de knop drukt begint het tweede programmaatje voor het tandvlees. Dit voelt even raar aan. Hij trilt een stuk zachter dan programma één en het trillen is onregelmatig. Nu kan je gerust het tandvlees zacht masseren zonder het te beschadigen. Dit is absoluut geen naar gevoel.

Hoe voelt mijn gebit na het poetsen?

Mijn gebit voelde lekker glad en schoon aan, zoals het hoort. Ook krijg ik veel complimenten om mij heen dat ik wittere tanden lijk te hebben. Ze vragen dan of ik mijn tanden had gebleekt of zo. Ik had wel een keer mijn tanden gebleekt, een half jaar geleden, maar dat is allang weer weg. Dit komt puur door het poetsen met deze tandenborstel en het opzetstukje.

Verkooppunten

Ik had mijn tandenborstel online besteld bij tandenborstel.com. Daar kost hij €58,-. Ik kwam toevallig bij het Kruidvat en daar stond dezelfde voor €50,- dus ik zou eerst even bij het Kruidvat kijken. Verder zit er in de doos een oplader en een meeneem doosje om je borstel in te doen als je op vakantie gaat.

Take it or leave it

Ik ben er heel erg blij mee. Laatst was ik bij mijn tandarts en hij zei dat het een stuk beter ging met mijn tandvlees en dat mijn gebit er netjes uitzag. Dus ik zou niet anders willen! Ook vind ik hem cool omdat hij roze is, haha.

Lijkt jou deze tandenborstel wat?

Love your smile with beautiful en healthy teeth.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *