New in: minimalistische oorbellen van Lucardi

Minimalistische sieraden, ik ben dol op deze trend! Mijn ”bescheiden” sieradencollectie is de laatste tijd dan ook behoorlijk uitgebreid met allerlei subtiele armbanden en kettingen van merken zoals ZAG en Heart to Get. Maar oorbellen? Die ontbraken nog! Gelukkig heeft het bekende sieradenmerk Lucardi nu een eigen collectie met minimalistische sieraden, genaamd More Stories. Deze lijn bestaat uit allerlei toffe musthave sieraden, waaronder oorbellen. And guess what? Deze lucky basterd mocht een aantal oorbellen uitkiezen om aan jullie te laten zien, dus kijk je gezellig mee?

Minimalistische oorbellen van Lucardi

Keuzes maken? Oei. Daar ben ik niet zo goed in, tenminste als het sieraden betreft. Ik bedoel: ze hebben ook zoveel trendy items in de More Stories collectie! Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en is mijn keuze gevallen op vier paar oorbellen. Ja, dat lees je goed. Vier paar! De eerste twee die ik koos, zijn deze zilverkleurige rhodiumplated bar knopjes van 9 mm breed en bolletjes van 3 mm breed. Hoewel ik de laatste tijd meer gouden sieraden draag, heb ik ook een minimalistische ketting met een kruis in het zilver. Het is daarmee een hele mooie aanvulling op hetgeen wat ik al heb!

De andere twee setjes die ik kreeg, zijn exact hetzelfde als de voorgaande items maar toch anders. Ze zijn namelijk goudkleurig. Toch is er een verschil in de kleurtinten. Op de eerste afbeelding zie je dat de gouden rhodiumplated bar oorknopjes iets warmer zijn en op de tweede afbeelding zijn de bolletjes juist iets koeler. Niet storend. Maar als je er op let, zie je het wel. Het leuke aan de oorbellen is dat je de grote- en kleine oorbellen kunt afwisselen in het eerste en tweede gaatje in je oor. Toch gaat mijn voorkeur naar de gouden rhodiumplated bar oorknopjes in de eerste en de bolletjes in de tweede.

I love Lucardi

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe oorbellen! Hoewel ik het moeilijk vond om een keuze te maken, vind ik dat deze het meest bij mij passen. De gouden oorbellen draag ik bijna iedere dag, omdat die goed matchen met de sieraden die ik momenteel draag. De zilveren oorbellen draag ik daardoor ietsjepietsje minder, maar dat wil niet zeggen dat ik daar minder happy mee ben. Integendeel! Beide setjes zijn ontzettend hip en tevens geschikt voor allerlei gelegenheden en kledingstijlen. Ook ben ik zeer te spreken over de goede kwaliteit van de oorbellen. Ze zijn namelijk gemaakt van 100% echt zilver, waardoor ze ook nog eens anti -allergisch zijn. Kortom,een aanrader!

De prijzen en verkooppunten

De oorbellen kosten per paar €9,99 en zijn uiteraard te koop bij Lucardi. Neem gerust een kijkje op hun webshop of een winkel in de buurt (zoals Lucardi Juwelier Osdorp) voor de hele collectie, want ze hebben voor ieder wat wils. Van classy knopjes tot rebelse oorhangers, en toch allemaal minimalistisch. Bovendien zijn alle items budgetvriendelijk, dus wellicht zit er ook voor jou iets tussen. Maar het is natuurlijk ook heel leuk om te geven als cadeautje voor de feestdagen #tagyourlover 😉

Wat vind jij van de minimalistische oorbellen van Lucardi?

There is beauty in simplicity.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *