Mijn favoriete zomerse avond make-up

Vandaag staat er weer een leuke zomerse plog voor jullie klaar! Deze gaat nu over make-up! Het is nog geen zomer weer, maar deze stijl is zeker leuk om ook naar feestjes te dragen of festivals! De look is makkelijk aan te brengen en ziet er zeker leuk uit!

De complete look

Het leuke is aan deze make-up look dat je allerlei kleuren kan combineren. Dus je kan het helemaal aanpassen op wat je aan gaat doen. Het straalt vrolijkheid uit en is naar mijn mening niet to much. De ogen worden mooi opgemaakt met drie verschillende kleuren oogschaduw en mascara. Ook de lippen krijgen een leuk kleurtje, subtiel.
Wil je leren hoe je deze make-up op doet? Lees dan snel verder!

image

Zonder make-up.

Het aanbrengen van de make-up

Stap 1. Reinig je gezicht voordat je begint. Doe een hydraterende dagcrème op zodat de huid lekker soepel aanvoelt. Door de foundation voelt de huid wat droger, stugger aan, het ligt er natuurlijk ook aan wat voor foundation je gebruikt en wat voor huid je hebt. Mijn huid is van nature al wat droger.

Stap 2. De huid is gereinigd, de crème is ingetrokken. Nu begin je met het aanbrengen van de foundation. Dit kan gewoon met je vingers of met behulp van een foundation kwast of sponsje. Ik gebruik hiervoor de Catrice Cosmetics Photo Finish 18h liquid foundation. Deze had ik een tijd geleden bij het Kruidvat gekocht voor €5,99. Je kan hem ook via internet aanschaffen; http://www.catrice.n. Deze foundation is super fijn omdat het lang blijft zitten en er natuurlijk uit ziet. Ik heb een wat lichtere kleur de 020 Rosy Beige. Deze past perfect bij mijn huid.
Tip! Smeer je foundation goed uit naar de nek en richting je oren zodat het er niet uit ziet als een masker. Ook de kleur van de foundation is daarom belangrijk. Neem een kleur die hetzelfde is als je huid. Dus sta je in de winkel? Pak een tester en trek een klein lijntje van je kaak naar je nek om te kijken of de kleur bij je huid staat. Zo zie je snel genoeg of het dezelfde kleur is of dat je een masker effect krijgt.

image

Met de Catrice Photo Finish Foundation.

Stap 3. Doe wat poeder op met behulp van een kwast. Bij mijn foundation is dat eigenlijk niet nodig omdat de foundation al mat is van zichzelf, maar door de poeder blijft de foundation nog langer zitten. Ik heb hier de Catrice All Matt Plus Shine Control Powder voor gebruikt. Die koste maar liefst €3,59. Ook te koop bij het Kruidvat. Je hebt maar een klein beetje op de kwast nodig voor het matte effect wat erg fijn is. Ook deze heb ik op kleurhoogte 020 aangebracht.
Tip! Het mooiste is om de poeder dezelfde kleur te nemen als de foundation.

Stap 4. Het aanbrengen van de oogschaduw. Ik heb een grote koffer van Golden Rose waar ik alles uit gebruik qua oogschaduw. De oogschaduw van dit merk vind ik top, want het blijft echt de hele dag en eventueel nacht zitten. Ook heb je kleine doosjes met vier kleuren oogschaduw die goed bij elkaar passen. Per doosje kost dat €17,50. De producten van Golden Rose kan je kopen in de winkel van Golden Rose in Haarlem of online op: http://goldenrose.nl
Ik gebruik hiervoor de volgende drie kleuren. Wit, roze en paars. Ik begin met het aanbrengen van de witte kleur bij mijn ooghoek. De witte oogschaduw breng je tot een kwart van je oog aan.
Tip! Je kan natuurlijk ook andere kleuren gebruiken. Het mooiste is om met de lichtste kleur te beginnen, dus van binnenuit werk je naar de buiten kant van het ooglid. Daarna de minder lichte en als laatste de donkere kleur. Zo lijken je ogen wat groter naar mijn mening.

image

Met de witte oogschaduw.

Stap 5. Nu breng ik de roze kleur aan. Ook deze kleur doe je weer voor een kwart van het oog.

image

Met witte en roze oogschaduw.

Stap 6. Als laatste van de oogschaduw breng ik de paarse kleur aan op het laatste stukje van mijn ooglid. Het ziet er al leuk uit, maar met mascara erbij stralen je ogen helemaal!

Stap 7. Als laatste voor de ogen breng ik wat mascara aan van Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara. Te koop bij Etos of Kruidvat voor €15,50. Mijn ogen zijn grijs/ blauw kleurig waardoor ze nu mooi uitkomen.
Tip! Je kan ook nog eyeliner aanbrengen. Dat staat ook super mooi bij de oogschaduw.

image

Met oogschaduw en mascara.

Stap 8. Dit is de laatste stap en dan is je make-up look compleet! Ik gebruik hiervoor de Loréal Paris Color Riche Blake’s Delicate Rose. (http://goyalifestyle.nl/blake-livelys-loreal-lipstick/) over de lipstick doe ik een lipgloss van Max Factor 25 Enchanting Coral. Zo worden mijn lippen niet zo droog en blijft de lipstick langer zitten.

image

En als kers op de taart; de lipstift erbij.

Stap 9. Stijl of krul je haar voor een avondje uit en klaar is kees! You are stealing the show!

image

Haar idee: föhn het leuk!

Conclusie

In totaal ben je een ongeveer een kwartiertje bezig met het aanbrengen van de make-up, dus dat valt reuze mee. Ook blijft het de hele dag zitten met de make-up die ik ervoor had gebruikt. Ik vertrouw zeker op mijn producten dat is erg fijn, vooral voor je zelfvertrouwen 😉

image

Used products.

Wat vind jij van deze make-up look?

Veel liefs, Gaby

Be your own kind of beautiful.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *