MAC Cosmo Amplified Crème lipstick

Ik hoorde altijd al veel over de lipsticks van het merk MAC. Maar toen ik de prijs hoorde zette ik het snel weer uit mijn gedachte. Ik vond dat veel te duur voor een lipstick. Kelly kocht toen haar eerste lipstick, ik vond hem toen heel mooi. Het maakte me toch een beetje nieuwsgierig. Hoe lang bleef de lipstick nou zitten? Kon het ook bij droge lippen, waar ik vaak last van heb? Geeft de lipstick af? Hmm, ik liet me overhalen en kocht er één in Amsterdam bij de Douglas. Ben je benieuwd naar welke lipstick het is geworden? Lees dan snel verder!

Welke lipstick had ik gekozen?

Ik liet me helpen door een aardige medewerkster die een kleurtje voor mij uitkoos die ook bij mijn rode wangen zou kunnen. Als ik geen foundation zou dragen wilde ik hem ook kunnen dragen. Ze liet me wat kleurtjes zien die ik op mocht smeren zodat ik kon zien hoe het stond. Ze begon met wat lichtere kleurtjes die ik niet zo bijzonder vond. Tot ze een vierde kleurtje pakte. Dat was de Cosmo lipstick. Ik vond deze gelijk al mooi, zonder foundation. Mijn moeder, die mee was, vond de kleur ook mooi bij mij passen, dus was ik snel om en kocht ik de Cosmo voor €19,95,-

Het uiterlijk

Natuurlijk wilde ik mijn nieuwe aanwinst gelijk op doen, dus besloot ik hem de volgende dag naar mijn werk op te doen. Ik had een beetje foundation opgedaan en de lipstick en ik ben er super blij mee. De Cosmo is een mooie sprekende kleur, die niet zo schreeuwend is. Dit is een mooi kleurtje om alledaags te dragen. Verder is de lipstick makkelijk aan te brengen doordat de lipstick in een punt loopt aan het einde waardoor je mooi je lippen kan inkleuren. Mocht je dat alsnog niet lukken kan je altijd een kwastje gebruiken, dat doe ik ook wel eens, dan is de kleur wat zachter.  Dus het uiterlijk ziet er mooi uit, en het is makkelijk aan te brengen maar hoe lang blijft de lipstick zitten?

image

De duur

Ik was verbaast over de duur van de lipstick! De lipstick bleef een behoorlijke tijd zitten. Hij geeft wel af, als je iets eet of drinkt zie je wel een afdruk, maar alsnog zie je nadat je hebt gegeten nog de lipstick op je lippen zitten. De kleur is dan wat zachter maar alsnog mooi. Ik ben zeer onder de indruk van de lipstick.

Hoe voelt de lipstick aan?

Zoals MAC beloofd is de Cosmo lipstick een crème lipstick. En inderdaad de lipstick is zacht voor de lippen. Mijn droge lippen vallen daardoor minder op, en raken ze niet geïrriteerd door de verkeerde lippenstift. Doordat de lippenstift zo zacht is, kan je hem makkelijk uitsmeren op de lippen, waardoor je na twee laagjes al de mooie kleur goed zichtbaar is.

image

Conclusie

Ik ben zeer tevreden over de lipstick van MAC en zou deze zeker in andere kleuren kopen. Ik had een lipstick nodig die goed bleef zitten, niet te schreeuwend was en zacht was voor de lippen. Voor al deze punten is MAC geschikt. Het is even een uitgave voor een kleurtje op de lippen, maar zeker je geld waard en geen miskoop! Wil je je eigen MAC lipstick? Ga snel langs een Douglas winkel bij jou in de buurt en vraag om advies voor een mooie kleur die bij je past. Weet je je kleurtje al, maar heb je geen zin om uit de deur te gaan? Kijk dan op de site van Douglas.

Heb jij een MAC lipstick? Wat is jou ervaring?

Veel liefs, Gaby

Be your pretty self with a MAC lipstick.

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.