Iedereen kent het wel; dan kom je van een drukke dag op het werk thuis en dan moet je je make-up er nog afhalen. Of het moet de volgende ochtend. Bah, daar heeft toch niemand zin in? Maar wat als dat heel snel kan onder de douche, of met wat water bij de gootsteen? In plaats van dat je met een watje alles moet verwijderen het makkelijk met één reindigingscrème kan en een plens water? Vooral met de feestdagen is dit makkelijk om je mooie feestelijke make-up te verwijderen! Gaby test het nu uit; de Nivea Reindingscrème.

Het uiterlijk

De reiniging zit in een blauwe tube. Er komt alleen crème uit als je erin knijpt. Dit is wel makkelijk want dan komt niet alles er in één keer uit. De crème is wat dikker van substansie.

Hoe te gebruiken?

Het is heel makkelijk. Je doet in de ochtend en in de avond een beetje op de vingers en smeert het in op het gezicht, met roulerende bewegingen. Als je de mascara wil verwijderen wrijf je een beetje op de wimpers, maar kijk uit dat het niet in je ogen komt want dit doet heel erg zeer! Ik spreek uit ervaring, haha. Verder is het een kwestie van goed afspoelen.

Hoe voelt de huid aan na gebruik?

De huid voelt zacht en soepel aan. Dit is wel prettig, want mijn huid neigt al naar de drogere kant toe. Ik heb een gevoelige huid en heb verder geen last van uitslag of dergelijke. Dit is gewoon een hele snelle en makkelijke manier om de make-up te verwijderen. Met mijn mascara moet ik mijn wimpers wel goed insmeren en onder de douche goed afspoelen voor de mascara echt is verwijderd. Na het insmeren van de wimpers doe ik nog een beetje onder mijn ogen zodat het overtollige zwarte ook is verwijderd.

Gebruik ik nog meer van Nivea?

Ik gebruik alleen wat bodylotion van Nivea. Ook bij deze krijg ik een lekkere zachte huid en de geur is ook lekker. Ik had deze tube van mijn moeder gekregen om uit te proberen want zij gebruikt dit niet. Dus daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

De ingrediënten (voor eventuele allergieën)

Zou ik dit product aanraden?

Ja, ik zou dit product zeker aanraden voor de mensen die in de ochtend haast hebben. Dit werkt onder de douche lekker snel en je bent in één keer klaar. Natuurlijk zijn er ook goede reinigingsproducten die je met een watje kan doen. Het is wat je zelf prettig vind. Ik zou dit product denk ik wel blijven gebruiken, maar ik wissel ook weleens af, net als met shampoo of dergelijke. Ik zeg; try it now! 

Verkooppunten

Je kan de reiniging kopen bij onder andere:

-Etos, Kruidvat, een drogisterij, of natuurlijk online. Het product kost €4,40 voor 150 ml.

Gebruik jij een reiniging of lotion voor onder de douche? En hoe vind je dat werken?

Sometimes the hardest thing to wear is our own skin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *