In love with my cowboy boots van Nelson

Laatst liep ik met mijn schoonmoeder en schoonzusje door Hoofddorp. We liepen de Nelson binnen en ik zag zo veel leuke schoenen! Leuke sneakers, laarsjes, Birkenstocks, maar toen zag ik deze mooie laarzen! Een soort van cowboy boots! Normaal houd ik daar niet zo van, ik heb alleen een soort cowboy boots van Gado Gado maar voor de rest trekte mij dat niet zo, tot ik deze schatjes zag!

 Laarzen van Gado Gado.

De boots

Ze zijn een beetje grijs, groenig de laarzen en van suède. De neus loopt niet zo heel erg in een punt wat je bij de meeste laarzen ziet. Ik wilde ze gelijk passen dus trok ik ze aan. Ik had gedacht dat het voor geen meter zou zitten, maar daar vergiste ik me in. De schoenen zitten heerlijk! Ik heb smalle voeten waardoor veel laarzen of schoenen te breed zijn voor mij, maar deze zaten gelijk goed! Ik keek naar de prijs. Ze waren €119 euro. Volgende maand ga ik op vakantie, dus zou ik het wel doen? Voor zulke laarzen was het niet heel duur, maar ik moest wel wat geld overhouden natuurlijk. Ik keek in mijn portomonnee en zag dat ik nog een fashioncheck kaart had van mijn vriend met €20,-.

Hoe lopen ze?

Ik ging toch overstag. Met die 20 euro waren ze €100 euro. Dat had ik er wel voor over. Ook mijn schoonmoeder en schoonzusje zeiden dat ik ze moest nemen omdat ze echt superleuk stonden. Ook vond ik de kleur apart. Ik heb normaal zwarte schoenen of laarzen geen grijs. Dus dat maakte het ook weer anders en leuker. Ik kocht ze, anders zou het weer in mijn hoofd blijven zitten.

Omdat het leer is moet ik ze goed inlopen. Ook een goede verzorging is belangrijk zodat ze mooi blijven. Mijn schoonmoeder had die spray al thuis dus waren ze gelijk ingespoten. Verder lopen ze erg lekker. Ik had er een flink stuk mee gelopen en had geen last van blaren of andere klachten in mijn voeten of tenen terwijl ik lastige tenen heb. Dit is al goed nieuws voor mij. Laarzen die gelijk goed lopen en goed zitten is zeldzaam voor mij, dus ze krijgen van mij een dikke 10!

Waarmee te combineren?

Ik had ze aangepast met een lichtblauwe spijkerbroek daar stonden ze heel leuk bij. Maar andere kleuren spijkerbroeken stonden ook leuk. Wel moet ik opletten met het kleur boven shirtje of bloesje ik aandoe. Als dat zwart grijs groen of wit is past het erbij, maar geen knalroze ofzo. De koele kleuren staan er wel bij. Verder zijn de laarzen stoer onder een rokje of jurkje! Maak je look af met een cowboyhoed! Voor in de zomer superleuk!

Wat vind jij van mijn nieuwe cowboy laarzen?

Be in love with your new style.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *