Lekker warm in de winter met de trendy Teddy Coat Bomber van Reinders

Het is erg wisselvallig weer deze winter. Dan is het weer ijskoud en vriest het, zodat je het ijs van je ramen af moet krabben voor je naar het werk gaat, en de andere keer is het rond de tien graden, wel redelijk te doen voor in de winter, want warm wil ik het niet noemen. Ik heb al een paar jaar mijn Converse jas, die is heerlijk warm, alleen is het bij de nek niet zo warm omdat de rits niet verder omhoog kan. Nu zag ik op de webshop van Reinders een super leuke winter jas die heerlijk warm zit en er ook nog leuk uitziet! Here we go!

Shoppen!

Deze jas zag ik dus op de webshop. Hij was nog in de sale ook! Van €129,99 naar €70,-! Helemaal super! Ik aarzelde niet en bestelde de jas. Ik had hem op dinsdag besteld en donderdag had ik hem al binnen! Super snel.

De Teddy Coat Bomber

Ik pakte de jas enthousiast uit en voelde al gelijk dat hij lekker dik aanvoelde. Hij voelde wat zwaarder. Ik paste hem en hij paste precies. Vervolgens had ik een XS besteld, want sommige kleding valt groot bij mij. Ik ben blij dat ik een maatje kleiner had genomen want ik had hem niet groter kunnen hebben. Hij zit alsnog lekker ruim en ik kan er nog een dikke sweater onder. De jas is van buiten lekker van Teddy stof. Dat voelt lekker zacht aan. Aan de binnenkant is de jas gevoerd. De had heeft twee zakken zonder rits. Verder zit er een logo op de voorkant van de jas en aan de achterkant de letters “Reinders”. De jas komt tot mijn kont.

Het dragen van de bomber

Normaal ben ik eigenlijk geen liefhebber van winterjassen. Meestal zit dit heel strak als je een dikke trui eronder aan hebt, maar met deze zit het net als een vest wat wel lekker ruim en comfortabel zit. Zo kan je je tenminste bewegen. Verder is de jas lekker warm. Toch voel ik de wind er wel een beetje doorheen komen. Maar met een trui eronder is dit te doen. Uit de wind is die lekker warm. Ook kan de rits redelijk hoog dicht zodat je geen koude nek krijgt.

Warm de winter door!

Yes de jas is geslaagd voor een koude winter. Hij staat leuk, zit lekker en is warm, wat wil je nog meer? Dus ben je opzoek naar een winterjas dan is deze bomber zeker een aanrader.

In wat voor winterjas kom jij je winter door?

Love the winter with a teddy coat.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *