Las Dalias on the Road 2016

Afgelopen donderdag startte de derde editie van Las Dalias on the Road. Het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam staat van donderdag 5 mei tot zondag 8 mei geheel in het teken van kleurrijke mode en decoratie, handgemaakte sieraden, goede muziek en het biologisch eten. De meest leuke standhouders zijn bijeengekomen en bouwden gezamenlijk de Spaanse markt na. Natuurlijk moest ik als diehard boho-fan aanwezig zijn en bracht een bezoekje. Heb je altijd eens het hippie gevoel willen ervaren? Stap dan gezellig in mijn denkbeeldige Volkswagenbusje en proef de sfeer van Las Dalias on the Road 2016. Have fun!

DSC_0977

De bekende hippiemarkt van Ibiza vindt plaats op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam, welke volledig is omgetoverd tot het zonnige Ibiza. Dus heb je geen budget voor een vakantie naar het Spaanse eiland? Wees niet getreurd, hier kan je zeker je hart ophalen.

DSC_0933

Het jaarlijkse festival is ruim op gezet waardoor je zelfs tijdens de top drukte genoeg ruimte hebt om rond te snuffelen. De sfeer is helemaal zen.

DSC_1029

Er zijn veel bekende bedrijven op de markt aanwezig om hun merk en nieuwe producten bekendheid te geven. Zo trof ik kraampjes aan van: Fashion & Style by M, Anatomy of Love, Violeta Kaul, Fashion Victim, Sabadell, Ibiza Boheme, Hyva & Nanths, Linda Ibiza, Audace Manifesto, Satalaya Ibiza en Golden Beetle.

DSC_0939

Daarnaast zijn er ook nieuwe merken te ontdekken, zoals het kledingmerk Double Birdie. Het attente duo Mir Huijben en Cocky van Huijkelom van Double Birdie biedt een zeer kwalitatieve bohemian collectie aan.

DSC_1014

Naast de vele mode stands, zijn er ook een aantal foodtrucks aanwezig. Ik heb onder andere de foodtrucks van Grandma’s wraps, Wereld Pannenkoeken, Heet Brood en Blusbus gespot. Dit was tevens een goed excuus om even neer te strijken op het terras. Want, tja… van al dat shoppen krijg je natuurlijk erge trek. Ik koos voor de zoete couscous en een tosti ham kaas. Jammie!

DSC_1031

Na het bunkeren was er nog genoeg nieuws te ontdekken, zoals kunst, woonaccessoires en handgemaakte sieraden. Ik maakte onder andere kennis met het merk Emonk en hun veelzijdige collectie aan fashionaccessoires.

DSC_0978

Ja-ha! Er is zelfs een groot podium aanwezig waar diverse optredens plaatsvinden. Dit zorgt voor de muzikale noot van het festival. Kan je mooi die calorieënknallers eraf dansen, wiehoeee!

DSC_0963

Om 15.30 uur ging ik met een voldaan gevoel naar huis. De unieke sfeer tijdens deze editie van Las Dalias on the Road was awesome! Er is geen betere plaats om the soul, the groove and the stuff van de jaren 80 te ervaren dan op deze hippiemarkt. Ik voelde me dan ook meer dan thuis op dit zonnige evenement. Kortom: het was een geweldige dag om alvast in de vakantiestemming te komen. Ik ben nu al heel benieuwd naar de editie van volgend jaar.

DSC_1004

Las Dalias on the Road duurt nog tot en met zondag 8 mei aanstaande. Dus mocht je nog besluiten om een dagje erop uit te gaan, dan is dit zeker aan te raden! De toegangskaarten voor het event zijn verkrijgbaar op de website www.lasdaliasontheroad.com. Nice to know, bij aankoop van je kaartje maak je kans op het winnen van een tweepersoons reis naar het zonnige Ibiza (inclusief vlucht, accommodatie en huurauto). Nog een reden om te gaan, niet waar?

Ga jij een kijkje nemen bij Las Dalias on the Road?
Veel liefs, Kelly

 

 

Everyone needs a little Ibiza in their life

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *