Laat je eigen wimpers groeien met Revitalash! Wimper extensions zijn niet meer nodig!

Een paar maanden geleden zag ik mijn tante en vroeg of ze wimper extensions had omdat haar wimpers langer waren en voller. Ze vertelde dat dit haar eigen wimpers zijn en dat ze door een serum Revitalash langer en voller zijn geworden.

Ik twijfel nu sinds een maand of twee of ik wimper extensions zou nemen. Ik vind het heel erg mooi en gemakkelijk, maar aan de andere kant ben ik niet iemand die om de drie weken terug gaat voor de wimpers. Ook mag je niet in je ogen wrijven wat ik soms heerlijk vind… en ik ben bang dat als het uit gaat vallen dat je erg ziet dat het nep is. Ik houd meer van het natuurlijke. Daarom twijfelde ik dus. Toen kwam het serum van mijn tante in mij op en ik appte haar over hoe het spul heette. Het is wel wat prijzig zei ze, maar dan heb je wel wat! Ik zocht het gelijk op. Elke keer wimper extensions laten zetten en bijvullen kost ook veel geld, dan heb ik liever mijn eigen wimpers langer en voller!

Het bestellen en de bezorging van het product

De website van Revitalash is heel overzichtelijk en alles staat duidelijk beschreven wat het product is en doet. Het is makkelijk te bestellen en het pakketje was er al heel snel. Binnen drie  werkdagen. Het product zat netjes in een doosje met wat snippers erin zodat het niet beschadigd.

Wat doet en is Revitalash?

Revitalash is een verzorgende serum, ook wel eyelash conditioner genoemd. Het zorgt ervoor dat je wimpers sneller groeien en voller worden. De wimpers worden zichtbaar verbetert.

Hoe en hoe vaak breng je het aan?

Je kan het product in de avond aanbrengen nadat je je gezicht en ogen hebt gereinigd. Je brengt het aan de wimperrand aan net als een eyeliner. Net iets eronder. Je hoeft niet veel van het product te gebruiken, één keer over het randje is voldoende. Doe dit wel elke avond, anders heeft het niet het gewenste effect. Als je wimpers op de goede lengte zijn zoals je wil kan je het product drie tot vijf keer per week herhalen om de mooie wimpers te behouden. Het product mag je maar één keer op een dag gebruiken.

Prijzen en verkooppunten

Je doet een half jaar met een flesje van 3 ml bij het gebruiken van de juiste hoeveelheid. Het kost €79 voor een kleiner flesje (2.5 ml) en voor een groter flesje kost het €110 (3.5 ml). Op de website van Revita.

Je kunt ook op deze website kijken voor de producten van Revita. Hier hebben ze weleens leuke aanbiedingen. Of op deze website zijn ze afgeprijsd! Neem een kijkje op Parfumcenter.

Meer producten van Revita

Natuurlijk heeft Revita nog meer producten naast Revitalash. Ze hebben ook voor de wenkbrauwen! Revitabrow. Ook heb je producten voor het haar! Maskers en leave in conditioners voor een volle bos haar!

Het resultaat voor en na

Voor.

Na.

Ps, ik heb op alle foto’s dezelfde mascara gebruikt zodat ik dezelfde volume heb. Zonder mascara zijn mijn wimpers niet goed zichtbaar.

Yes or no?

Het is zeker het geld waard en ik ben blij dat mijn eigen wimpers zo mooi zijn geworden. Dit heb ik veel liever dan wimper extensions en al met al zal het qua prijs niet veel schelen.

Wil jij dit product ook proberen?

In love with naturel beauty.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *