Kies een foto op glas van Saal-Digital.nl geef je ook op om een gratis foto op canvas te winnen

Na het fotoalbum wilde ik ook graag een wanddecoratie. Ik probeerde me weer in te schrijven en ook deze keer mocht ik meedoen met de Facebook actie om een tegoed bon te krijgen voor wanddecoratie bij Saal-Digital.nl. Wie niet waagt die niet wint!

Wat voor wanddecoratie?

Ik keek op de website naar verschillende wanddecoraties. Want ze hebben heel veel soorten.  Zo hebben ze wanddecoratie op canvas, op glas, op aluminium, noem maar op en dit dan uiteraard in verschillende formaten. Ik koos voor een foto op glas. Dit omdat ik dat nog nooit had gedaan. Ik had al een foto op canvas van mijn vriend en van mij dus wilde ik nu kijken hoe een foto op glas eruit kwam te zien. Mijn vriend wilde een foto van mij in het zwart wit. Alleen dat de ogen dan gekleurd waren. Dit heb ik gefotoshopt op mijn telefoon. Ook de foto had ik genomen in selfie modus op mijn iPhone, dus ik was benieuwd of dit wel mooi werd. Ik had een waardebon van €50 dus  kon ik daar wat moois van kopen.

Het design voor de wanddecoratie maken

Dit ging eigenlijk heel eenvoudig. Deze kan je ook op je telefoon maken, of op een pc. Voor op de telefoon is het nog makkelijker. Je download de app van Saal Digital en daar kan je kiezen wat voor soort decoratie je wil. Dus van glas, of van canvas, noem maar op. Daarna kan je je gewenste maat selecteren. De prijzen staan erachter dus kom je niet voor verrassingen te staan. En daarna kan je je foto selecteren die je wil laten afdrukken als wanddecoratie. Je kan er nog een filter overheen doen, of het zo houden. Je kan hem eventueel nog verschuiven, zodat de afbeelding mooi in het midden komt te staan. Daarna kan je kiezen of je een ophang systeem erbij wil, dus wat haakjes om je wanddecoratie op te hangen. Dit kost wel wat extra. €5 dacht ik. Ik had alles gecontroleerd of het er mooi uit zag en ging verder met bestellen. Ik koos een formaat van 70 cm bij 40 cm.

Het resultaat

Ik kreeg de wanddecoratie netjes in karton verpakt binnen. Ik maakte het karton open en daaronder was nog eens wat plastic eromheen met die luchtballetjes zodat het niet beschadigde of breken kon. Snel pakte ik het uit. En het verbaasde me eerlijk gezegd hoe mooi het eruit zag. Niet dat ik twijfelde aan de kwaliteit van het bedrijf, maar omdat het toch een foto was die ik met mijn telefoon had gemaakt op selfie modus. Maar de foto was haar scherp. Op het glas zat nog een beschermings plastic die je er zo vanaf kan halen. Ook de benodigdheden om hem op te hangen zaten erbij. Het glas is mooi dun en niet onnodig te zwaar, dus makkelijk op te hangen. Ik ben zeer tevreden. Het enige minpunt is dat ik alweer niet met Meastro kon betalen dus met IDeal. Alleen met creditcard of Paypal. Gelukkig is het makkelijk om een account aan te maken op Paypal.

Heb jij weleens wat besteld op deze website?

Show your lovely pictures to the world.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WordPress spam blocked by CleanTalk.